Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Unja a politikát? Akkor inkább csobbanjon 23-án

2014. 10. 21. 19:17

Útitárs
A termálfürdők is számos programmal készülnek a hosszú hétvégére. Szemezgessen kedvére!
Budapest: az AquaWorldben október 22-től kezdve egészen november 2-ig minden nap lesznek gyermekprogramok, amelyek 10 órától kezdődnek és estig tartanak.
Bükfürdő: október 24-én délután folklór- és gyerekműsorok lesznek, este pedig éjszakai fürdőzést tartanak. Október 25-én logikai játékokkal és fejtörőkkel várnak mindenkit. Október 26-án pedig gitárral adnak elő népszerű dalokat a termálfürdő társalgóterében.
Debrecen: október 25-én délután vízi aerobikkal várják a vendégeket az Aquaticum Élményfürdőben.
Gyula: október 24-én pénteken, és október 25-én szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Várfürdőben.
Hajdúszoboszló: október 23-án, 24-én és 25-én egyedülálló esti programok lesznek az Aqua-Palace élményfürdőben, amely mindhárom nap éjfélig tart nyitva. Mindhárom napon különböző szaunaszeánszot tartanak, ezen felül habshow és DJ is szórakoztatja a vendégeket.
Harkány: október 23-tól 26-ig "Separé, nem csak nőknek" címmel rendeznek programsorozatot a fürdőben. Négy napon át ezekkel a programokkal várják a fürdővendégeket: jóga, hastánc, borkóstoló, gyógymasszázs, aerobik, kreatív foglalkozások, táplálkozási- és életmód tanácsadás, gyermekprogramok, vetélkedők, gyógytorna.
Sárvár: október 24-én éjszakai fürdőzést tartanak, ahol a sztárvendég Nagy Feró lesz. Ezen a napon éjjel 2-ig tart nyitva a termálfürdő.
Tamási: október 23-án, 24-én és 25-én is csak éjfélkor zár a termálfürdő.
Zalakaros: október 22-től kezdődően, az őszi tanítási szünetben minden nap lesz valamilyen program a fürdőben. Aquafitnesszt, illetve aquasalsát minden egyes nap tartanak, ezen felül pedig rengeteg gyerekprogramon lehet részt venni a manótornától kezdve a csúszdaversenyen át a vízi vetélkedőkig.
Forrás: Termál Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...