Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Hírfürdő

Ezekbe a fürdőkbe ne induljunk el, mert zárva vannak

07. 31. 19:29
Egy kánikulai hétvégén hasznos lehet tudni, hogy melyek azok a fürdők, amelyek nincsnek nyitva és 2020 nyarán sajnos több fürdő is zárva maradt. Egy részük a koronavírus járvány miatt nem tudja idén meg- illetve újranyitni a kapuit, de van több olyan is, ahol fejlesztés, felújítás zajlik.

Pénteken kánikula lesz, hétvégén jön a hidegfront - mit lehet tenni, ha strandolást terveztünk?

07. 08. 17:05
Péntekig folyamatosan melegszik az idő, van ahol akár 37 fok is lehet. Szombaton nap közben azonban esővel, széllel érkezik egy hidegfront.

Kisorsoltuk a Hotel Wellamarinba szóló utalványt

07. 08. 11:05
A Pécsi Tudományegyetem kérdőívét kitöltők közül valaki Zamárdiban, a Balaton-parton tölthet el egy hétvégét négycsillagos környezetben. Új nyereményjátékunk is indult.

Zalakaros többletszolgáltatásokkal, ajándékokkal és nyereményjátékkal várja a gyerekeket – Itt a Kidness

07. 02. 14:52
A Kidness kampány lényege, hogy a Zalakarosra szállást foglaló családok 3-12 éves gyermek tagjai az akcióban résztvevő szálláshelyeken igazolványokat vehetnek át, amelyek különböző előnyökre, többletszolgáltatásokra jogosítják fel tulajdonosukat.

40%-kal olcsóbb belépővel nyílt meg a Széchenyi és a Rudas július 1-én

07. 01. 16:07
A Lukácsban és Csillaghegyen újranyitási akció keretében fürdőzhetünk olcsóbban. Az újonnan nyitott fürdők egyelőre rövidített nyitvatartással üzemelnek, de a támogatott gyógykezelések már elérhetőek. A Széchenyiben programok is várják a fürdőzőket.

A Zalakarosi Fürdő összefogott a környék látnivalóival: 20% kedvezményt adnak egymás látogatóinak

06. 24. 20:57
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park, a Zobori Élménypark, a Helikon Kastélymúzeum, és a Zalakarosi Fürdő összefogott: egymás belépőjegyeinek felmutatásával 20% kedvezmény igénybevételére lesznek jogosultak a vendégek.

Jegy nélküli vendégek - Állatok a fürdőkben

06. 24. 17:08
Sokan nem tudják, hogy a fürdőknek akkor is voltak látogatói, amikor zárva tartottak.A járvány ideje alatt ugyanis az elcsendesedő településeinkre olyan állatok is bemerészkedtek, amelyeket egyébként csak erdőn, mezőn láthatunk. Kacsák, gólyák, sőt őzek is is útba ejtették a fürdőket...

2020-ban nem nyit ki a mogyoródi Aquaréna, de várják az ötleteket a megújuláshoz

06. 19. 09:28
A járvány olyan sokáig hátráltatta a felújítási munkálatokat, hogy az idei szezonban nem tud kinyit az ország egyik legnagyobb élményfürdője, az Aquarena.

Június 20-án nyit Debrecenben az Aquaticum új strandja

06. 18. 19:36
Látványos videókkal csinálnak kedvet az új strandhoz. Úgy tűnik, hogy az ország talán legegyedibb strandja épült meg Debrecenben.

A fürdők elkezdték megnyitni a gyógyvizes és a zárt téri medencéiket

06. 18. 10:56
A veszélyhezet végével a fürdőkre vonatkozó korlátozó intézkedések is hatályukat veszítették, sok fürdőben már be is jelentették a fedett- és a gyógyvizes medencék megnyitását. Az élményelemek és szaunák is használhatóak, a létszámkorlátot is feloldják.

Online jegyvásárlást és a kemping bővítését tervezi a Zalakarosi Fürdő új vezérigazgatója

06. 17. 16:21
Június 22-től Podlovics Péter vezeti az ország egyik legjelentősebb fürdőjét.

Sok kisebb strand nem tud kinyitni a 2020-as szezonban

06. 17. 14:59
Sok kisvárosban szembesülnek azzal a helyiek, hogy az idén nyáron utazniuk kell, ha csobbani szeretnének, mert a strandfürdő nem nyitja meg kapuit a szezonban. Ennek adminisztratív, anyagi és szervezési oka is lehet.