Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Fürdőzés

Élményfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből

01. 16. 19:03
Több élményfürdő is kínál olyan jegyeket is, amelyek 2, 3 vagy 4 órára szólnak egész napos benntartózkodás helyett. Ezek akár több ezer forinttal is olcsóbbak lehetnek a teljes árú jegyeknél. Összeállításunkban azok a fürdők szerepelnek, ahol nem csak délutáni belépés esetén spórolhatunk. Mutatjuk melyek ezek és mennyit takaríthatunk meg.

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

01. 14. 18:06
95 m hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.

Budapesti szaunakörkép: a leghangulatosabbtól a legbulisabbig

01. 10. 08:22
Egyedülálló geotermikus, termál-kaszkád, orosz vagy ördögszaunákban melegedhetünk, péntek éjszakai és vasárnap délutáni szaunafelöntéseken vehetünk részt, az egyikből kitekinthetünk a Dunára, a másikban pedig naturista módon hódolhatunk a szaunázás iránti szenvedélyünknek. Összeállításunkban azok a fürdők szerepelnek, ahol szaunázhatunk is.

A legolcsóbb alföldi gyógyfürdők

01. 07. 19:00
A legolcsóbb alföldi gyógyfürdőket gyűjtöttük össze, melyekben 2000 forintnál nem kell többet fizetnünk. Élményelemekkel teli, télen is nyitott gyógymedencék, csoportos aquafitness, ingyenes TB-szolgáltatások, rönkszauna. Ezeket mind megtaláljuk bennük.

7 remek fürdő ahol a gyerekek télen is jól érezik magukat

01. 02. 17:21
Érdemes kihasználni a nyugodt, közös napokat és az otthon gubbasztás vagy a karácsonyi maradék TV előtti majszolása helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe. Gyerekdisco, vulkános csúszda, és csúszdaversenyek, szörfözés, búvárkodás, úszkálás a szabad ég alatt? Melyiket válasszuk?

A legjobb szilveszteri bulik az ország fürdőiben

2019. 12. 30. 14:27
Országszerte izgalmas fürdős bulikon csobbanhatunk át 2020-ba. 31-én nagyon sok fürdőben várnak ránk sztárfellépők, műsorok, szauna felöntések, éjféli pezsgőzés, tűzijáték… Összegyűjtöttük, hol lesznek a legszuperebb fürdőpartik.

Így tartanak nyitva a jelentősebb fürdővárosok fürdői az ünnepek alatt 2019-ben

2019. 12. 19. 07:34
Fürdőzésről nem érdemes lemondani az ünnepek alatt sem, és bőven nyílik is rá lehetőség. Összeszedtük ábécérendben, hogyan lesznek nyitva a legnagyobb fürdővárosok fürdői.

Így lesznek nyitva a fővárosi fürdők az ünnepek alatt 2019-ben

2019. 12. 19. 07:27
Fürdőzni mindig remek program. Arra az esetre, ha kedve támadna az év végén is mártózni, összeszedtük a fővárosi fürdők karácsonyi, szilveszteri és két ünnep közötti nyitvatartását.

A jövő nyár csodáját Debrecenben kell keresni - Megújul az Aquaticum Strand

2019. 12. 12. 15:36
A jövő nyár a debreceni Nagyerdőben különleges élményt kínál. Ekkor nyitja meg kapuit a megújult strand, ami sok szempontból egyedülálló lesz egész Magyarországon. Mutatjuk, mit fog tudni, és hogy fog kinézni az új strand...

Fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!

2019. 12. 05. 12:16
Egyre többen vélik úgy, hogy az igazi ajándék az, ha tartalmas programokkal, feledhetetlen élményekkel lepjük meg szeretteinket. Hiszen zoknit bárki tud venni magának, de egy közös, vidám fürdőzést nem kapni a sarki boltban. Ráadásul a legtöbb fürdő postázza vagy e-mailben elküldi az ajándékutalványt, így egyszerűen, gyorsan beszerezhető ez a remek ajándék.

Csendes fürdők, ahol nincs gyerekzsivaj

2019. 12. 05. 07:09
Ha szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, párjukkal elvonulni egy csendes és nyugodt fürdőbe, hogy átadhassák magukat a pihenésnek, a gyógyulásnak, a relaxációnak, az alábbi 8 fürdő csak Önökre vár!

5 gyönyörű termálfürdő légifelvételen

2019. 11. 28. 06:30
Látványos légifelvételeken Magyarország termálfürdői! A drónnal készült fotók egy olyan nézőpontból mutatják be ezeket az épületeket és medencéket, amilyenből még biztosan kevesen látták.