Fürdőzés

Ezek most a strandolás szabályai – megjelent a népegészségügyi központ iránymutatása

05. 12. 16:33
Megjelent a Nemzeti Népegészségügyi Központ iránymutatása, amely a strandok és szabadtéri fürdők biztonságos üzemeltetését hivatottak garantálni.

Ezt kéri a fürdőzőktől a Nemzeti Népegészségügyi Központ

05. 11. 13:59
Nem csak a strandok, hanem a vendégek felé is fogalmazott meg ajánlásokat a Népegészségügyi Központ annak érdekében, hogy a fürdőzés idén is biztonságos lehessen, hiszen ez a fürdők legnagyobb igyekezete mellett is jelentős részben a vendégek magatartásán múlik.

Türelmet kér a vendégektől a Fürdőszövetség

05. 03. 16:12
A türelemért cserébe pedig biztonságos fürdőzést ígérnek. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Magyar Fürdőszövetség szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményét.

Tényleg kinyitnak a strandok május 4-én?

05. 01. 09:24
Orbán Viktor április 29-i bejelentésében említette, hogy a vidéki szabadtéri strandok május 4. után látogathatóak lesznek. Annak próbáltunk utánajárni, mennyi ennek a realitása.

Miért rossz, ha épp most mondunk le a fürdőzésről vagy egy wellnesshétvégéről?

03. 06. 18:14
Az utóbbi hetekben minden a koronavírusról szól. Utánajártunk, jelent-e ebből a szempontból különös kockázatot a fürdőbe járás, a szaunázás vagy egy wellnesshétvége, illetve mire figyeljünk, ha ilyen helyen járunk.

Nőnapi programok a hazai fürdőkben

03. 04. 19:59
Zenés éjszakai fürdőzések, ajándékok, kedvezményes belépők, ingyenes szauna programok különleges felöntésekkel ugyanúgy várhatók a fürdőkben a nőnapi hétvégén, mint ingyenes tanácsadás, fürdőbál, vagy akár chippendale show.

Mely fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába? - 1. rész

02. 26. 20:00
Ha szeretnénk együtt úszni a kisebb gyerekekkel, vagy szeretnénk őket úszni tanítani esetleg növelni a vízbiztonságot, olyan úszómedencére van szükségünk, ahol az ő lábuk is leér. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol találunk ilyen medencét.

A legolcsóbb éjszakai fürdőzések

02. 26. 13:05
Aki imádja az éjszaka romantikáját, a színes fényektől és zenétől átalakult fürdők hangulatát, akkor a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol a legolcsóbban próbálhatjuk ki ezt a különleges élményt.

Farsang a fürdőkben, fánkfesztivál, karnevál és bortúra, így lesz igazán vidám a télűzés

02. 20. 16:58
Velencén tűzzsonglőrök és vérpezsdítő ritmusok, a fánkfesztiválon finomságok, Zalakaroson farsangi gyerekprogramok, emellett bortúra és felvonulás is szórakoztatja a telet elűzni kívánó farsangolókat, a fürdőkben pedig különleges szaunaprogramok, maszkabál, fánk és álarckészítés, éjszakai fürdőzés, és szuperhősök farsangja kínál felejthetetlen élményeket.

A 10 legolcsóbb gyógyfürdő a Dunától keletre

02. 17. 10:36
A Dunától keletre található gyógyfürdők között megkerestük azokat, ahol a legolcsóbban fürdőzhetünk. Több is van köztük, ahol a gyógyászati szolgáltatások és a gyógyvíz mellett élménymedencét is találunk.

13 ajánlat, amivel átlendülhet a tavaszi fáradtságon

02. 13. 08:26
Februárra már a legtöbb embernek elege van a télből, a hidegből és a szürkeségből. Ilyenkor elég egy pár napos kikapcsolódás és máris feltöltődve várhatja mindenki a tavaszt. Hogy hová érdemes ilyenkor ellátogatni? Összeszedtük a kedvenceinket!

A 10 legolcsóbb dunántúli gyógyfürdő

02. 12. 11:59
2500 forintnál nem kell többet fizetnünk azokért a dunántúli gyógyfürdőkért, melyek között vannak színes programokkal teli fürdők, szabadtéri gyógymedencék, ahol éjszakai fürdőzésben lehet részünk, a legtöbb fürdőben pedig kipróbálhatjuk a Kneipp-taposót, a víz alatti sugármasszázst, vagy az elektroterápiát is.