Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Szauna

Szaunázók Hétvégéje - Térképen a csatlakozó fürdők

10. 02. 13:56
A Magyar Fürdőszövetség 2018. óta minden év október első hétvégéjén rendezi meg a szaunázók hétvégéjét, amelyet szezonnyitó programnak szánnak. 2020-ban a fürdők közös programjában rocklegendákra és világzenére bulizhatnak a szaunázók. Mutatjuk, 2020-ban mely fürdők csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Miért jobb fürdőruha nélkül szaunázni?

09. 22. 18:14
A szauna néhány alapvető jótékony hatásáról már szinte mindenki hallott: immunerősítő, méregtelenítő, edzi a keringési rendszert, nyugtatja a testet és a lelket. Arról is sokan hallottak már, hogy a „feketeöves” szaunások nem viselnek fürdőruhát a szaunában. Most elmagyarázzuk, mi ennek az oka.

Így lehet igazán hatékony és egészséges a szaunázás

09. 02. 13:23
Egyre nagyobb divat a szaunázás, egyre több helyen szerveznek szaunaprogramokat. Sokan választják az egészségtámogatásnak és a kikapcsolódásnak ezt a formáját. Ám a szaunázásnak is megvannak azok a szabályai, módszerei, titkai, melyeket érdemes megismerni és betartani a tökéletes és egészséges szaunaélmény érdekében.

Fürdők különleges szaunavilággal

08. 26. 16:08
Amikor vágyódunk vissza a kánikulába, és a hűvösebb évszakokban nyarat idéző forró búvóhelyeket keresünk, akkor Debrecentől Sárvárig igazi szaunabirodalmakban töltődhetünk majd.

Budapesti szaunakörkép: a leghangulatosabbtól a legbulisabbig

01. 10. 08:22
Egyedülálló geotermikus, termál-kaszkád, orosz vagy ördögszaunákban melegedhetünk, péntek éjszakai és vasárnap délutáni szaunafelöntéseken vehetünk részt, az egyikből kitekinthetünk a Dunára, a másikban pedig naturista módon hódolhatunk a szaunázás iránti szenvedélyünknek. Összeállításunkban azok a fürdők szerepelnek, ahol szaunázhatunk is.

Így viselkedjünk a szaunában - tanácsok kezdőknek

2013. 03. 19. 12:41
Az igazi szaunaélményhez meg kell ismerkednünk a szaunázás alapvető szabályaival, ezért ajánljuk a Szaunaclub iránymutatásait minden szaunakedvelőnek! Miután tisztáztuk, mi mindenre kell figyelni már akkor mielőtt belépnénk a szaunába, most nézzük, hogyan kell viselkednünk bent!

Így készüljünk fel a szaunázásra - tanácsok kezdőknek

2013. 03. 14. 11:51
Az igazi szaunaélményhez meg kell ismerkednünk a szaunázás alapvető szabályaival, ezért ajánljuk a Szaunaclub iránymutatásait minden szaunakedvelőnek!