Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Fürdőélet Berettyóújfalun - hétvégén újra fesztivál!

2014. 07. 09. 19:12

Útitárs
Berettyóújfalu a környező nagyvárosoktól: Debrecentől és Nagyváradtól is nagyjából egyenlő távolságra, mintegy 40 km-re fekszik. A településtől északra és délre nemzeti parkok sorakoznak, Bihar Termálliget névre keresztelt, felújított fürdő kifejezetten szép környezetben fekszik. Érdemes ide ellátogatni - mondjuk ezen a hétvégén!

A Bihar Termálliget a strandszezonban gyakran szolgál különféle rendezvények helyszíneként. Az előző években volt már itt főző-, és szépségverseny, gyógynövénynap, folk nap, különféle vetélkedők vagy éppen reneszánsz nap. A programok jó része gyermekprogram, de a nyugdíjasokat is szórakoztatják - például nótaesttel. A tavalyi strandszezont pedig egy emlékezetes habpartival zárták.

A hétvégéken szinte rendszeresek a különféle fitnesz programok, ezúttal is lesz vízi zumba, vízi foci bajnokság, és jóga a termálvízben. A mozgást főzőverseny, és mazsorett-bemutató egészíti ki.

A csendes kis fürdőt elsősorban a helyiek látogatják, ám vannak, akik nyaranta akár 300 kilométerről is leutaznak ide, hogy strandoljanak - mégpedig minden héten:


Hat szabadtéri medence várja a fürdőzőket, köztük élményelemekkel felszerelt strandmedencék, gyermekeknek is, csúszdákkal. A kempingezőknek, strandolóknak sportolásra is van lehetőségük: pingpong asztalok, homokos strandröplabda/focipálya is van a zöld föveny mellett.

A fürdőhely kiváló turisztikai célpont egy nyári hétvégéhez. Berettyóújfalu természeti környezete, látnivalói egyre több turistát csalogatnak ide. Fürdőzés után számos érdekes program várja azokat, akiknek kedvük van megismerkedni a környékkel. Július 11-én péntek este, a Szent István téren rendezik meg a Zenés esti korzót, melyen helyi zenekarok lépnek fel.

A fürdő területén jó áron kempingezhetünk, de magánszálláshelyeket, panziókat is találunk - akár már a fürdővel szemben.

Termálfürő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...