Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Szállodai furcsaságok: amikor muszáj nemet mondani

2015. 04. 17. 20:59

Hotelvilág
A szállodai szakmában gyakran szembesülni meglehetősen szokatlan kérésekkel, amiket sajnos néha vissza is kell utasítani. A businesstraveller.hu ezúttal olyan esteket gyűjtött össze, mikor a hotel dolgozói kénytelenek voltak nemet mondani a vendégnek.
A következő, meglehetősen egyedi történet egy háromcsillagos fővárosi hoteltől érkezett. "Két évvel ezelőtt egy e-mailben érkező foglalás során a vendég jelezte, hogy ő naturista és a lehető legtöbbet szeretne meztelenül tartózkodni a szállodában. Kérte, hogy értesítsük a szobalányokat is, nehogy a szobájába lépve zavarba jöjjenek. Kérésének alátámasztására küldött magáról képeket is, természetesen ruha nélkül. Felajánlotta továbbá, hogy tartózkodása alatt szívesen bemutatkozna a dolgozóknak is az egyik általa kibérelt konferenciateremben, meztelenül. A szálloda visszaírt, hogy sajnos nem tudja fogadni, mert női dolgozóit zavarná a helyzet és kellemetlen lenne számukra. A vendég válaszában megértette a szálloda álláspontját, de küldött még egy-két pucér fotót önmagáról, hátha meggondolják magukat..."
Hiába a szállodai személyzet legnagyobb jóindulata, az előbb említettnél szolidabb kéréseket sem lehet minden esetben teljesíteni. Jó ötletnek tűnhet a lazulós medenceparti, de egy üzleti szálloda arculatába akkor sem férhet bele, hogy a medencébe helyezett bárpult körül mulassanak a félmeztelen vendégek. Vissza kellett utasítani azt a kérést is, amikor egy rendezvény idejére teljes sötétséget kértek a megrendelők, a tűzjelző és a menekülési útvonalat jelző fényeket ugyanis a balesetveszély miatt nem lehet kiiktatni.
Forrás: businesstraveller.hu
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Gyereknap a Szindbádban!

Foglaljon most Gyereknapra! Egy gyermek 3 éves kor alatt 2 felnőttel egy szobában INGYENES, Tini disco, 16:30-17:30 óra között minden nap „Happy Hour” a wellness részleg korlátlan használata, szaunaszeánszok és gyermekanimáció.Megnézem