Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Eper magtalanul, szénsavas víz szénsav nélkül - furcsa kérések a hotelben

2015. 04. 15. 21:07

Hotelvilág
A szállodai szakmában gyakran szembesülni meglehetősen érdekes szituációkkal és kérésekkel. A businesstraveller.hu ezúttal olyan esteket gyűjtött össze, amikor a vendég hiányos nyelvtudása okozott komoly fejtörést a hotel dolgozóinak.
A nem túl jól tájékozott, vagy éppen az angollal hadilábon álló vendégek meglehetősen furcsa dolgokat tudnak kérni a szállodában. Például egy asztalt dunai kilátással a Deák téri hotelben, vagy egy nagyon erős koffeinmentes kávét. De hangzott már el rendeléskor az "egy steaket kívánság szerint" mondat, de kért már vendég szénsavas ásványvizet szénsav nélkül, epret magtalanul. Vagy éppen frissen készülő well done ribeye steaket, hozzátéve, hogy nagyon siet, holott a well done sütés minimum 25-30 percet vesz igénybe.
És hiába van a vendég Budapesten, rendszeresen kérnek szobát kilátással az óceánra, vagy éppen azt kérdezik, melyik metró megy Párizsba? Az is előfordult, hogy összekeverték fővárosunkat Isztambullal, és tudni szerették volna, melyik a folyó európai és ázsiai partja?
Forrás: businesstraveller.hu
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...