Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ennek az ajándéknak minden nő örül - tuti siker

2014. 12. 20. 08:44

Wellness
Nyakunkon a karácsony, és még fogalma sincs, mit adhatna élete szerelmének, édesanyjának vagy éppen anyósának? Valószínűleg nincs ezzel egyedül, hiszen - főleg a férfiak esetében - gyakran marad az utolsó pillanatokra az ajándékvásárlás. De nem kell aggódnia, segítünk.
A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha veszünk egy huszadik gyűrűt vagy egy újabb fülbevalót, esetleg egy parfümöt, amit úgyis vissza kell majd cserélni. Azonban, ha idén valami igazán értékeset és maradandót szeretne ajándékozni, akkor adja azt, amire a leginkább vágyik a hölgyek többsége: törődést és kényeztetést. És mi is lehetne erre alkalmasabb, mint egy wellness hétvége vagy egy kozmetikai kezelés, esetleg valamilyen kiváló minőségű natúrkozmetikum?
Ha a wellness hétvége mellett döntöttünk, és igazán emlékezetessé, személyessé szeretnénk tenni az utazást, válasszunk olyan hotelt, ahol a hölgy kedvére válogathat a temérdek test-, arckezelés és masszázsfajta közül. A legjobb talán, ha olyan csomagot választunk, ami eleve tartalmaz egy vagy akár több kényeztető programot.
Romantikát és egészséget is adhatunk ajándékba
Ha párunkat szeretnénk wellnesszel megajándékozni, akkor érdemes egy romantikus hétvégét szervezni és eleve a szállodák pároknak szóló ajánlatai közül szemezgetni. Az éjszakai fürdőzéstől a hintózásig elég sok romantikus lehetőség közül választhatunk.
Ha édesanyánkat, esetleg anyósunkat szeretnénk meglepni, jó megoldás lehet, ha olyan hotelt keresünk, ahol helyben elérhető a gyógyvíz. Így nem csak pihennek, de az egészségükért is sokat tesznek.
Ha kisebb összegben gondolkozunk, adhatunk értékalapú utalványt is, melynek mi határozzuk meg az összegét. Az is jó megoldás, ha valamilyen kozmetikai kezelést vagy masszázst, esetleg minőségi natúrkozmetikumot teszünk a fa alá.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...