Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ne keressen tovább - Ez egy igazán kivételes karácsonyi ajándék

2014. 12. 13. 19:09

Fürdőzés
Karácsonykor az egyik legégetőbb kérdés, hogy mivel ajándékozhatnánk meg azokat, akik az életet adták nekünk, miként csaljunk mosolyt szüleink és nagyszüleink arcára.
Nem állunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, az egészségnél, illetve a gondoskodásnál nem igazán választhatunk hasznosabb és egyben szívhez szólóbb ajándékot. Az ilyen-olyan mamuszok és whiskyk helyett fejezze ki szeretetét egy olyan meglepetéssel, mely valóban élmény lesz szüleinek és nagyszüleinek, ráadásul még az egészségük megőrzésében is segít.
Nem túlzás kijelenteni, hazánkban, ahova lépünk, gyógyvíz fakad. Válasszunk hát egy olyan wellness szállodát, ahol helyben elérhető a gyógyhatású termálvíz, és máris megvan a legtökéletesebb karácsonyi ajándék. Szeretteink végre maguk mögött hagyhatják kicsit a szürke hétköznapokat, búcsút mondhatnak a mindennapi stressznek és élvezhetik ajándékunkat, ami valóban a törődésről és az odafigyelésről szól.
Egészség a fa alá
Szüleink és nagyszüleink amellett, hogy a szaunában megszabadulhatnak minden feszültségtől, igen sokat tehetnek egészségükért is. A felfokozott vérellátás következtében gyorsulnak az anyagcsere folyamatok, így a méreg- és salakanyagok kiválasztódása is. A szauna javítja a vérkeringést, érregeneráló hatású, erősíti a szívet, növeli a szervezet ellenálló képességét - tehát segít megelőzni az influenzát és a megfázást, ráadásul még a bőrt is szépíti.
A termálvíz szintén hozzájárul szeretteink egészségének megőrzéséhez, illetve bizonyos betegségek esetén a gyógyuláshoz is. Fürdőink vizei, típusuktól függően, a legkülönfélébb "nyavalyákra" hatnak jótékonyan: mozgásszervi-, reumás-, nőgyógyászati- vagy bőr problémák kezeléséhez járulhatnak hozzá. Így biztosan frissen, fitten térhetnek majd vissza a hétköznapokba szeretteink.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem