Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Trendi fürdőváros - Ez volna Budapest?

2014. 12. 16. 07:28

Fürdőzés
A Rudas fürdő példáján keresztül mutatták be, miként lehet ötvözni a tradíciót és a modern életérzést.
A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete rendhagyó helyszínen, rendhagyó prezentáció keretében mutatta be az osztrák szakmai partnerek és a sajtó számára a téli Budapest-kampány (BWI - budapestwinter.com) elemeit és a fürdőváros aktualitásait.
A "Hogy ízlik Budapest..." mottó jegyében a Szamos cukrászda frissen megnyílt bécsi szalonjában tartott sajtótájékoztatón Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai képviseletének vezetője hangsúlyozta, hogy Budapesten a közelmúltban rengeteg új fejlesztés valósult meg, amelyek a fürdővárost lendületes és a fiatalok számára is trendi utazási célponttá varázsolták. A hallgatóság megismerhette a Rudas fürdő példáján keresztül, miként lehet ötvözni a tradíciót a kényeztető wellness és az innovatív modern életérzéssel. Bak Judit a Szamos cég PR igazgatója a hazai kávéházi kultúra bemutatásán keresztül ismertette a megújult hazai gasztronómiai kínálatot.
Szorosabbra fűződik az osztrák-magyar kötelék
Jean-Marc Hillenberg, az ÖBB vasúttársaság railjet projektvezetője a téli menetrend kapcsán kiemelte, hogy Budapest és Bécs között immár 11 járat közlekedik naponta. December 14-től a két főváros között még gyakrabban és gyorsabban közlekednek a vonatok, a bécsi új főpályaudvar és a budapesti 4-es metró átadásával 2 óra 20 percre rövidült a menetidő. A tájékoztatón szó esett az osztrák Vamed Vitality Csoport és az Aquaworld között frissen megkötött szerződésről is, amely további ösztönzést jelent az osztrák vendégforgalom élénkülése szempontjából.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Stílusos makói nyári vakáció – előfoglalási kedvezménnyel!

Hozza egy lépéssel közelebb a nyarat! Foglalja le Gloriusos nyaralását 3-5 éjszakára akár 15% kedvezménnyel és AJÁNDÉK fürdőbelépővel a megújult Hagymatikumban! Pihenje ki magát art deco ihlette, exkluzív szállodánkban, ahol minden napot pezsgős reggelivel indítunk! Élvezze a napsütés és a gyógyvíz együttes erejét, a wellness megújító hatását és a modern kényelmet luxus színvonalon!Megnézem