Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Hajnalban már a Rudas tetejéről csodálhatjuk a naplementét

2014. 09. 25. 16:24

Fürdőzés
Szeptember 25-én, közel egy éves munkát követően megnyílt a Rudas fürdő új szárnya.
Az új élmény részleg földszinti medenceterében két közepes méretű - egy 36 fokos, 14 fős és egy 32 fokos 17 személyes ülőmedence, - illetve két kisebb - egy 42 fokos, négyfős gyógymedence és egy kétszemélyes, 12-14 fokos merülő medence várja a fürdőzőket. Ezt a területet a meglévő uszodából közvetlen átjárással lehet megközelíteni. Az emeleten egy 232 négyzetméter területű étterem szolgálja ki az éhes a vendégek igényeit, ide akár az utcáról is be lehet térni. A tetőteraszon mostantól napozóterasz és termálvizes jakuzzi üzemel.
Hajnalban már a Rudas tetejéről csodálhatjuk a naplementét
(A kép nagyítható változatát jobb oldalt találja.)
Ez a télen-nyáron nyitva tartó tetőtéri medence biztosan sokak kedvence lesz, ugyanis csodás kilátás nyílik belőle Budapestre. Igazi élmény lesz a 36 fokos gyógyvízben ücsörögve a Gellért heggyel a hátunk mögött csodálni a dunai hidakat. A leglelkesebbek pénteken már innen nézhetik a napfelkeltét, ugyanis reggel 6:00-tól az új szárny is fogadja a fürdőzőket.
Hajnalban már a Rudas tetejéről csodálhatjuk a naplementét
 
A szaunavilágra még várni kell
A szaunavilág átadása decemberig még várat magára. Ez egyébként a nemrégiben felújított, Magyar Termék Nagydíjas Lukács fürdő új szaunavilágjához hasonlít majd: szaunával, nedves gőzzel, só- és, hőlégkamrával, továbbá naturista szaunával várja majd a pihenni vágyókat.
Tarlós István, főpolgármester a megnyitón közölte, a Rudas több éve folyó renoválása összesen egymilliárd forintba került. Továbbá arra hívta fel a figyelmet, hogy a fővárosi gyógyfürdők immáron nyereségesen működnek, sőt saját erőből fejlesztenek. A déli szárny fejújítása 2013 októberében indult, az elsődleges cél a palackozó üzem fürdőhöz csatolása, renoválása és a fürdő profiljához illő funkciókkal való ellátása volt.
Werkner Anita
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...