Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Decembertől új szaunavilág is lesz a Rudasban

2014. 11. 19. 17:47

Fürdőzés
Télen sem áll meg az élet a budapesti fürdőkben: decemberben átadják a Rudas Fürdő új wellness részlegében kialakított szaunavilágot, megkezdték az éves-, fél- és negyedéves bérletek értékesítését, melyeket december 31-ig kedvezményesen lehet megvásárolni és a Zsigmondy Kártyák meghosszabbítása elindult.
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) télen is számos kedvezménnyel és akcióval várja a fürdőzés szerelmeseit - olvasható a Budapesti Városüzemeltetési Központ közleményében. A fürdőkben 2014. november 15-től megkezdték az éves-, fél- és negyedéves bérletek értékesítését. A különböző bérletkonstrukciók a fürdőkben válthatók, így az egyszeri belépés akár 70 százalék kedvezménnyel is elérhető. A bérletek a törzsvendégek részére, valamint december 31-ig kedvezményesen megvásárolhatók.
Zsigmondy Kártya
2014. november 15-től a Zsigmondy Kártyával rendelkező vendégek már meghosszabbíthatják 2013-ban vagy 2014-ben kiváltott kártyájukat, mellyel a Széchenyi és Gellért Fürdő belépői 50 százalék kedvezménnyel válthatóak 2015-ben. A kártyák meghosszabbítása 2015. február 28-ig a Széchenyi és Gellért fürdőkben lehetséges, utána már csak új kártya igényelhető a BGYH Zrt. központi ügyfélszolgálatán.
Szaunavilág a Rudasban
A 2014. évi fejlesztés végső ütemeként decemberben kerül átadásra a Rudas Fürdő új wellness részlegében kialakított szaunavilág. A fürdő vendégei hagyományos finn és aroma szaunában, gőzkabinban, sókabinban élvezhetik a felfrissülés örömeit.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...