Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Bulis városok: Budapest Las Vegasnál és Dubainál is jobb

2014. 11. 11. 19:22

Fürdőzés
Egy nemzetközi felmérés szerint Budapest a 15. legbulisabb város. A településeket összesen tizenegy tényező alapján rangsorolták.
A friss felmérés szerint Budapest a 15. helyen áll a 25 legbulisabb város között. Fővárosunk több kategóriában is remekel, leginkább a "Sport Klubok" terén.
A rangsorolás szerint óriási előny, hogy budapesti bároknak nincs arra határozat, hogy mikor szolgálják ki legutoljára alkohollal a vásárlókat, míg máshol ez több helyen időhöz van kötve. A felmérés összeállítói szerint, szabad alkoholt fogyasztani Budapest közterületein, ami nem egészen igaz, ugyanis jelenleg csak az első kerület bizonyos részeiben, illetve a második és tizenkilencedik kerület teljes területén szabad ezt teljes mértékben. Az más kérdés, hogy a valóságban nagyon ritkán büntetnek meg bárkit közterületi alkoholfogyasztásért.
Bangkoknál is jobbak vagyunk
Ezen kívül még számos tényező alapján osztályozták a városokat: bárok, múzeumok, vásárlás és a sörök átlagárai alapján is. A felnőtt szórakozás kategória abszolút nyertese Bangkok lett, szorosan mögötte Tokió szerepel.
A legbulisabb város Berlin lett, a második helyen London a harmadikon pedig Párizs szerepel. Az összesített listán többek között megelőztük Dubai-t, Las Vegas-t és Bangkokot is. De valójában ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a budapesti éjszaka számos izgalmat rejt, gondoljunk csak az éjszakai fürdő partikra.
Forrás: Turizmus Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...