Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ez történik a budapesti fürdőkben, ha leszáll az éj

2014. 10. 26. 17:35
Szerző: Werkner Anita  Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Korábbi cikkünkben azt szemrevételeztük, hol, milyen lehetőségek nyílnak éjszakai fürdőzésre vidéken. Most a budapesti opciókat vesszük sorra.
A fővárosi éjszakai fürdőzések célközönsége inkább talán a bulizni vágyó külföldi turista, ennek ellenére bármely hazai fürdőzőben is felmerülhet az igény rá, hogy kivegye a részét ebből a vizes szórakozási lehetőségből. A budapesti fürdők közül a Rudasban, a Széchenyiben, az Aquaworldben és a főváros környéki Leányfalusi Strandon vehetünk részt éjjeli programokon. Ez utóbbi kettő már inkább próbálja megszólítani a hazai közönséget.
A Rudasban minden pénteken és szombaton nyílik lehetőség késő esti mártózásra 4400 forintos belépő mellett. Saját bevallásuk szerint "családias hangulatban várják azokat a vendégeket, akik a hétköznap gondjait nem egy fergeteges buliban tombolva, hanem a forró termálvízben ücsörögve szeretnék elfelejteni".
Ez történik a budapesti fürdőkben, ha leszáll az éj
A Széchenyi ezzel szemben egyértelműen a partyzni vágyó fiatalokat célozza, ezt jelzi az esemény megnevezése, a "spraty" is. A patinás fürdő épülete minden szombaton ad otthont egy ilyen vizes bulinak, nem kevesebb mint 8000 forintos belépőért cserébe.
Ingyenes party busz visz a fürdőbe
Az Aquaworldben is elsősorban a partyra helyezik a hangsúlyt, és legközelebb novemberben tartanak "Splash medencés fürdő partyt". A belépőjegy 2990 forint, azonban a szauna használatért külön kell fizetni további 800 forintot. Az odajutás és a hazajutás azonban roppant egyszerű: ingyenes party busz indul a Nyugati pályaudvartól az Aquaworldbe, majd a buli után vissza is visz a fürdő elől.
Ez történik a budapesti fürdőkben, ha leszáll az éj
Ha hajlandóak vagyunk kicsit messzebbre menni Budapesttől, érdemes kipróbálni a Leányfalusi Strand nyújtotta éjszakai lehetőségeket is. Minden pénteken és szombaton különleges programokkal várják a vendégeket egészen éjfélig, mindössze 1450 forintos jegyárak mellett.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem