Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ezekben a budapesti és környékbeli fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába

Ha a strandolás, fürdőzés helyszínének kiválasztásakor fontos, hogy olyan kicsi gyerekkel tudjuk gyakorolni az úszást, aki még nem rendelkezik a megfelelő vízbiztonsággal, vagy szeretnénk gyakorolni az úszótanfolyamon tanutakat, akkor a cikkünkben szereplő válogatás hasznos lesz.

Vár- és fürdőtúra az ország északkeleti részén

A szeszélyes időjárás mellett hasznos lehet, ha a nyaralás során a hűvösebb időben is tudunk programot szervezni. Most az ország északkeleti részének legszebb, legérdekesebb várait vesszük sorra. Minden várhoz ajánlunk fürdőt is.

Izgalmas séták a fák felett, avagy a legszebb lombkoronaösvények

A földfelszíntől akár több mint 20 méteres magasságban kanyarognak azok az utak, melyeket végigjárva eddig még nem látott látvány tárul majd elénk a fák fölött. Végigmehetünk a fák lombkoronáinak szintjén létrehozott folyosókon, melyek közül van, ahol ismeretterjesztő állomások és van, ahol kalandpark is található.

Top 10 magyar csúszda élmény 2020-ban

Összegyűjtöttük, szerintünk melyik a legjobb 10 csúszdás hely az országban, legyen az fedett élményfürdő vagy strandszezonban megnyitó aquapark.

Úszásnemek: A pillangóúszás

A legfiatalabb úszásnem, a pillangó alapmozdulatai a legkevesebb technikai tudást igénylik, fizikailag viszont annál megterhelőbbek, csak gyakorlottabb úszóknak ajánlatos elsajátítani ezt az úszásnemet, gerincproblémákkal küszködőknek pedig nem ajánlott.

Zalakaros többletszolgáltatásokkal, ajándékokkal és nyereményjátékkal várja a gyerekeket – Itt a Kidness

A Kidness kampány lényege, hogy a Zalakarosra szállást foglaló családok 3-12 éves gyermek tagjai az akcióban résztvevő szálláshelyeken igazolványokat vehetnek át, amelyek különböző előnyökre, többletszolgáltatásokra jogosítják fel tulajdonosukat.

40%-kal olcsóbb belépővel nyílt meg a Széchenyi és a Rudas július 1-én

A Lukácsban és Csillaghegyen újranyitási akció keretében fürdőzhetünk olcsóbban. Az újonnan nyitott fürdők egyelőre rövidített nyitvatartással üzemelnek, de a támogatott gyógykezelések már elérhetőek. A Széchenyiben programok is várják a fürdőzőket.

Itt a nyár, a levegőn száradó ruhák illatának ideje!

Mosási tippek a tökéletesen puha és illatos ruhákhoz (X)

A Zalakarosi Fürdő összefogott a környék látnivalóival: 20% kedvezményt adnak egymás látogatóinak

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park, a Zobori Élménypark, a Helikon Kastélymúzeum, és a Zalakarosi Fürdő összefogott: egymás belépőjegyeinek felmutatásával 20% kedvezmény igénybevételére lesznek jogosultak a vendégek.

Jegy nélküli vendégek - Állatok a fürdőkben

Sokan nem tudják, hogy a fürdőknek akkor is voltak látogatói, amikor zárva tartottak.A járvány ideje alatt ugyanis az elcsendesedő településeinkre olyan állatok is bemerészkedtek, amelyeket egyébként csak erdőn, mezőn láthatunk. Kacsák, gólyák, sőt őzek is is útba ejtették a fürdőket...

Mostantól otthon is élvezhetjük a bükfürdői gyógyvizet. Kozmetikumok formájában.

A Bükfürdő Thermal & Spa® saját márkás kozmetikumokat fejlesztett ki, melyek egyedisége, hogy garantáltan tartalmazzák a bükfürdői gyógyvizet.