Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Izgalmas táborok várják a gyerekeket a fürdők mellett

Mit szólnának egy jó kis táborhoz valamelyik fürdőváros környékén? Akár csatlakozhatunk is a kicsikhez egy vagy több napra a fürdőben.

Levendula-illóolaj: mindig legyen otthon

A jellegzetes illatú levendula sokak kedvenc gyógynövénye, ami nem csoda, hiszen számtalan dologra lehet felhasználni az otthonunkban, és testi-lelki egészségünk javítására egyaránt.

Hazai fürdők, ahol csodás, zöld parkokban pihenhetünk

Amikor fürdőbe, strandra indulunk, a kellemes víz, a sok medence, a wellness szolgáltatások és gyerekeinket is lefoglaló játékok mellett még egy nagyon fontos kívánságunk szokott lenni: tágas tér és sok árnyékos hely fogadjon minket.

A nyugalom szigetei – hat kisebb, de csodás fürdő a főváros közelében

A divatos fürdőkomplexumok csillogása és luxus szolgáltatásai minden alkalommal ámulatba ejtenek minket, de néha azért előfordul, hogy valami egészen másra vágyunk. Hadd ajánljunk hat bájos, de kevésbé ismert fürdőt a főváros környékéről!

Hullámmedencével bővül a családok strandja

Pénteken indítja a szezont a Tiszavasvári Strandfürdő, amely többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja vendégeit. A strand nagy szenzációja idén júliusban pedig egy új hullámmedence lesz.

Számos egészségügyi előnye van a masszázsnak

A masszázs kellemes, pihentető érzés, de nem csak ezért érdemes rendszeresen beiktatni az életünkbe, ha tehetjük. Egészségünkre is számos módon igen jótékonyan hat.

Strandolás, rossz emlékek nélkül – így védekezzünk a strandfertőzés ellen

Itt a nyár, a napsütés, nyitnak a strandok – mindenki a víz felé igyekszik. Üröm az örömben, hogy az arra hajlamosaknál bizony néha nagyon komoly fertőzések is nem kívánt velejárói a lubickolásnak.

Nyáron is hasznos szaunázni

A nyári szaunázásról elterjedt tévhit, hogy egészségtelen, mert a túlzott meleg már nem használ, hanem árt a szervezetnek. A túlmelegedés valóban ártalmas, de a szaunázás még a legnagyobb melegben is előnyére és nem hátrányára válik a szervezetnek.

Szlovénia legfiatalabb fürdője az ország legöregebb városában

Gondoltak már rá, hogy nyáron is csodás úti cél lehet Szlovénia? Déli szomszédunkat nagyon sokan csak síelés és kirándulás okán keresik fel. Pedig Szlovénia csodás természeti környezete és történelmi emlékei mellett gyönyörű fürdőket is kínál.

Egerszalók: egy rendkívüli gyógyhely, különleges gyógyító energiákkal

Magyarországon is található több olyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.

Tíz fürdő Magyarország leghosszabb csúszdáival

Ha gyerekkel indulunk fürdőzni, a játék és a szórakozás legalább olyan fontos, mint a pihenés. Mi is jelenthetne nagyobb „kaland faktort”, mint egy extra magas vagy hosszú, esetleg különösen gyors vízi csúszda?