Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Hárommilliárdos fejlesztés a Gunaras Gyógyfürdőben

2008. 08. 27. 12:12

Fürdőzés
Két jelentős projekttel is pályázott uniós forrásokra a dombóvár-gunarasi GUNARAS Gyógyfürdő és Idegenforgalmi Zrt. Az egyik fejlesztés már sikeresen vette az első pályázati fordulót, augusztus elején csaknem 659 millió forintot ítéltek meg a projektre 50 százalékos támogatási intenzitás mellett.
A több mint 1,3 milliárd összköltségű fejlesztés részeként holisztikus szemléletű, egyedi szolgáltatásstruktúrával rendelkező gyógyhelyet alakítanak ki 3500 négyzetméteren. Az új komplexumban többek között új fogadóterek, változatos szaunavilág, japán onsen fürdő, részben nyitott, részben fedett medencék és csúszdák, baby beach, hammam, jégbarlang, új fürdőház játszószobával és pihenőterekkel, meditációs szoba, új vendéglátóegységek, kalandpark, meditációs kert és műfüves focipálya is helyet kap. A szolgáltatások között találhatók például keleti kultúrára és gyógynövények használatára épülő különleges kezelések, sokféle masszázs, lazább, de aktív testmozgást kínáló meditációs gyakorlatok, hangterápia stb. A fejlesztés 20 új munkahelyet teremt, és gyakorlatilag megduplázza a fürdő kapacitását.
Még nagyobb forgalombővülést hozhat, ha másik, szálláshely-építésre vonatkozó pályázatuk is sikeres lesz, dönts a közeli hetekben várható. A tervek szerint 94 szobás, négycsillagos, resort jellegű szállodát építenek közvetlenül a fürdő mellé 2 milliárd forintot meghaladó összköltséggel.
A GUNARAS Zrt. ügyesen gazdálkodik a pályázati lehetőségekkel: a napokban több mint 2 millió forintot nyertek a Dél-dunántúli régió rendezvénypályázatán, regionális hatású rendezvénysorozat szervezésére.
Fürdőajánló
Gunaras Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...