Szilva Termál- és Wellnessfürdő - Vásárosnamény

Bemutatkozás

Medencék száma: 5

Medencék

Típus Jelleg Hőfok Szám
pezsgő medence fedett 1
strandmedence nyitott 1
tanmedence fedett 1
termálmedence fedett 1
úszómedence fedett 1

Egész évben, négy fedett (termál-, úszó- gyerek és pezsgőmedence) és egy nyitott élménymedencével állunk az üdülők rendelkezésére. A beregi táj "gyümölcskincse" után Szilva Gyógyfürdő névre keresztelt fürdő 45 fokos alkáli-hidrogénkarbonátos termálvize - amely nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot, kloridot, és szulfátot - 700 méter mélyről tör a felszínre. A fedett medencetérben található 36 fokos termálvizes medencében különböző élményelemek (nyakzuhany, vízsugarak, ülő masszázs, dögönyöző, gomba) fokozzák a meleg víz jótékony hatását. A kültéri élménymedence szezon jellegű, mely májustól - szeptemberig üzemel és ahol nyakzuhany, dögönyöző, gejzír és különböző élményelemek találhatóak.  A kisgyerekek a vízi óvodában tölthetnek el felhőtlen perceket.

Az úszás kedvelőinek a 16 méter hosszú, 120 centiméter átlagos vízmélységű úszómedence nyújt kellemes kikapcsolódást. A fürdő wellness szolgáltatásai segítik a látogatók testi és szellemi felfrissülését. A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin, valamint a különféle masszázsok frissítő, méregtelenítő hatásának köszönhetően megújul a vendégek szervezete.


Pihenjen a Gyógyvizek-völgyében, élvezze a szálloda saját termálvizes medencéit, vagy használja fel az ajándék belépőket és mártózzon meg a vadonatúj Barlang- és Élményfürdőben!
Cserkeszőlő - Jász-Nagykun-Szolnok megye
Pihenjen tavasszal Cserkeszőlőn kényelmes, modern apartmanban félpanzióval és ajándék belépővel a Gyógy- és Strandfürdőbe!
Fedezzék fel egyik legromantikusabb kisvárosunk meghitt utcácskáit, túrázzanak a zöldellő hegyekben, majd pihenjenek meg a szálloda wellness részlegén!
A legjobb húsvéti akciók A legjobb május 1-i akciók A legjobb tavaszi akciók
Pünkösdi ajánlatok

Pünkösd
Hotel Azúr****

Pünkösdi hétvége
Hotel Corvus Aqua****

Pünkösd 2015
Mátyás Király Gyógyszálloda***superior

WEBBeteg