Szilva Termál- és Wellnessfürdő - Vásárosnamény

Bemutatkozás

Medencék száma: 5

Medencék

Típus Jelleg Hőfok Szám
pezsgő medence fedett 1
strandmedence nyitott 1
tanmedence fedett 1
termálmedence fedett 1
úszómedence fedett 1

Egész évben, négy fedett (termál-, úszó- gyerek és pezsgőmedence) és egy nyitott élménymedencével állunk az üdülők rendelkezésére. A beregi táj "gyümölcskincse" után Szilva Gyógyfürdő névre keresztelt fürdő 45 fokos alkáli-hidrogénkarbonátos termálvize - amely nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot, kloridot, és szulfátot - 700 méter mélyről tör a felszínre. A fedett medencetérben található 36 fokos termálvizes medencében különböző élményelemek (nyakzuhany, vízsugarak, ülő masszázs, dögönyöző, gomba) fokozzák a meleg víz jótékony hatását. A kültéri élménymedence szezon jellegű, mely májustól - szeptemberig üzemel és ahol nyakzuhany, dögönyöző, gejzír és különböző élményelemek találhatóak.  A kisgyerekek a vízi óvodában tölthetnek el felhőtlen perceket.

Az úszás kedvelőinek a 16 méter hosszú, 120 centiméter átlagos vízmélységű úszómedence nyújt kellemes kikapcsolódást. A fürdő wellness szolgáltatásai segítik a látogatók testi és szellemi felfrissülését. A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin, valamint a különféle masszázsok frissítő, méregtelenítő hatásának köszönhetően megújul a vendégek szervezete.


Élményekben gazdag napok, akár 5.000 Ft/fő/éj jóváírással! Tavasszal most utoljára extra kedvezménnyel!
Egerszalók - Heves megye
Pihenjen a Gyógyvizek-völgyében, élvezze a szálloda saját termálvizes medencéit, vagy használja fel az ajándék belépőt és mártózzon meg a közeli Demjéni Fürdőben!
Balaton parti pünkösd a szálloda saját strandszigetén vízi sporteszköz és sportpálya használattal, délután bodzaszörp és limonádé partyval.
A legjobb május 1-i akciók A legjobb pünkösdi akciók A legjobb tavaszi akciók
Nyári ajánlatok

Hibiszkusz kúra
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, Hotel****, Hertelendy Ház és Élményfalu

Nyugdíjas csomag
Dóm Hotel****

WEBBeteg