Komáromi Gyógyfürdő

Bemutatkozás

Medencék száma: 10

Medencék

Típus Jelleg Hőfok Szám
élménymedence nyitott 25-28 1
gyermekmedence nyitott 27-30 2
gyógytornamedence fedett 30-33 1
jacuzzi fedett 33-35 1
termálmedence fedett 35-38 1
termálmedence nyitott 33-38 2
úszómedence fedett 25-28 1
úszómedence nyitott 22-25 1

Komárom határváros a Duna partján, a Dunántúl északi részén, Budapesttől 90 km-re. Évszázadok óta dunai átkelőhely. Az Erzsébet királynő nevét viselő hídon juthatunk át a szlovákiai Komárnoba.  Komárom nagy múltú történelmi város, korábban a Duna két partján fekvő település egységes várost alkotott. Szlovákiába, a Felvidékre utazva, vagy éppen hazafelé, kellemes kikapcsolódást ígér, történelmi emlékeivel, egyedülálló fekvésével, modern termálfürdőjével. Az M1-es autópálya kiváló megközelítési lehetőséget kínál. Emellett a városon keresztül halad az 1-es számú főút is. Aki vonattal jön, a Duna parti állomásra érkezik. Innen 10 perces sétával lehet bejutni a belvárosba vagy rövid Duna-parti séta után a láthatatlan várhoz, a Monostori erődhöz (német nevén: Fort Sandberg) jutunk. 

A komáromi gyógyvíznek épp 50 éves múltja van. Komáromban ugyanis az 1965-ben fúrt kút 62 Celsius fokos vizét már 1967-ben gyógyvízzé nyilvánították, és a városban lévő hideg vizes strandra vezették. Az azóta eltelt 50 évben persze sokat fejlődött a fürdő. A mai gyógyfürdő egyidejűleg kínál kulturált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt. A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeinket. Rendezvényekhez 40 fős konferencia- termet tudunk biztosítani.

Jelenleg három fedett és hat szabadtéri medencében, illetve egy jakuzziban fürdőzhetnek a vendégek. A gyógyfürdőben az OEP által finanszírozott kezelések is elérhetők. A bejárat lifttel ellátott, a gyógyászati részleg és az emeleti öltözők így mindenki számára megközelíthető.

A nyári időszakban a kültéri élménymedence és a gyermekmedencék csúszdákkal és élményelemekkel teszik még élvezetesebbé a pihenést. A kicsik két játszótéren is játszhatnak, ahol különböző csúszdák, mászókák, faházak közül válogathatnak. A kis régészek a római kori homokozóban kincseket találhatnak, amelyeket haza is vihetnek.

A szaunázókat 2 finn szauna és egy rönkszauna várja. Hetente több alkalommal rendeznek szaunaszeánszokat és havi rendszerességgel (minden hónap 10-ét követő szombatján) éjszakai fürdőzést, amikor a fürdő és a szaunák is meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelőket pedig strandröplabda-, kosárlabda- és lábteniszpálya várja. A fürdőben rendszeresen szerveznek sport és szórakoztató programokat.


Wellness feltöltődés Zalakaroson, masszázs és fürdőbelépő kedvezménnyel, valamint ajándék minigolf használattal!
Nincs ideje hosszabb pihenésre? Hévízi újjászületés és kényeztető szolgáltatások már 1 éjszakától!
Tavaszi fáradtság? Töltődjön fel Last Minute áron, hogy újult erővel vághasson neki a tavaszi teendőknek! Fürdőbelépővel és wellness hasznlattal.
Csodálja meg a tavaszi színekben pompázó Tisza-tó vadregényes világát és a zöldellő természet ébredésének illatát, látványát!
A legjobb május 1-i akciók A legjobb pünkösdi akciók A legjobb tavaszi akciók
Nyári ajánlatok

Borbarát napok
Hotel Villa Völgy****

Delux Csomag
Hotel Eger & Park****

Romantikus wellness
AquaTherm Hotel***superior

WEBBeteg