Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Luxus költözött az egykori vidámpark területére

2015. 04. 24. 20:39

Hotelvilág
Lakeside Hotel néven nyílt meg a Best Western nemzetközi szállodalánc legújabb, négycsillagos szállodája április 17-én, Székesfehérváron - írja az MTI.
A 86 szobás, 172 férőhelyes szállodát az Accent Hotels üzemelteti. A hotelban a klasszikus turisztikai funkciók mellett étterem, 150 ember befogadására alkalmas rendezvény- és konferencia terem, valamint egy Medicover egészségközpont is helyet kap.
A komplexum a korábbi Vidámpark területén, az egykori óriáskerék helyén áll. A munkálatokat 2013 őszén kezdték el a csónakázó tó partján. A hárommilliárd forint összköltségű beruházáshoz az Új Széchenyi Terv keretében közel egymilliárd forintot nyert a beruházó Medius Tours Kft.
A Best Western szállodalánc a világ több mint 100 országában négyezernél is több szállodával rendelkezik. Magyarországon öt hotel üzemel a márkanevük alatt: három a fővárosban, egy Siófokon és a legújabb Székesfehérváron.
Forrás: MTI
Fürdőajánló
Árpád Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...