Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Ilyen lesz az új Paskál fürdő - látványterv

2015. 03. 27. 20:54
Forrás: Termál Online
Fürdőzés
Még idén megkezdik a Paskál Strandfürdő átfogó felújítását és átépítését, 2016-tól már egész évben működhet a fürdő.
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója egy tavaly nyári rádióműsorban beszélt első alkalommal arról, hogy átfogó fürdőfelújítási programba kezdenek. Szőke László elmondta, hogy idővel szeretnék megteremteni az egész éves működés feltételeit a termálvízzel rendelkező strandfürdőknél is.
Ennek egyik első eleme lesz az eddig csak május végétől szeptember elejéig üzemelő Paskál Strandfürdő felújítása, illetve átépítése. A Metropol információi szerint ennek során felhúznak egy 1500 négyzetméteres épületet, ahol tanmedence, babamedence, valamint gyógyvizes- és élménymedencék lesznek. A kültéri téglalap alakú medencéről leválasztják a rombusz alakút és az előbbit télen is üzemeltetni fogják. A megújuló fürdőben szaunavilágot, valamint kezelőhelyiségeket is kialakítanak.
Eredetileg a felújítást és az átépítést önerőből szerették volna megvalósítani, de végül hitelből fognak nekikezdeni. Az építkezés várhatóan egy évet vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy az első fürdővendégeket 2016 őszén fogadhatja a megújult Paskál Fürdő.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem