Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Víz alatti villákat árulnak a mini Európában - képek

2015. 02. 20. 09:05

Hotelvilág
Víz alatti villákat kezdtek árulni a most épülő dubaji Világ-szigeteken, az európai fertályban. A háznak csak egy szintje lesz a víz alatt, kettő fölötte. Egy villa alig több mint 1 millió 360 ezer dollárba kerül.
A német fejlesztő, a Kleindienst Group most kezdte hirdetni az ingatlanokat. A 160 négyzetméteres villák 2017-re készülnek el.
Víz alatti villákat árulnak a mini Európában - képek
 
Az Európa szíve projekt, amelynek a részét képezik, négy kilométerre nyúlik majd be a tengerbe a dubaji partoktól. Összesen hat szigetből áll majd: magából a kontinensből, aztán külön Monacóból, Németországból, Svédországból, Szentpétervárból és Svájcból. De nem csak a vén kontinenst viszik Dubajba, hanem az időjárását is. Hófödte vagy esőáztatta utcákat oda, ahol a szinte állandó napsütés a fő attrakció. Gyalog bebarangolhatjuk majd egész Európát, és időről időre eső vagy hózápor zúdul a nyakunkba. Hogy ezt hogyan fogják megoldani, azt nem árulja el a projekt mögött álló német ingatlanfejlesztő cég, a Kleindienst Group vezérigazgatója. Josef Kleindienst csak annyit mond, hogy abszolút új német technológiát vetnek be.
Víz alatti villákat árulnak a mini Európában - képek
Európa, a fő sziget
 
Az egész világot leképzik majd
A projekt már jó pár éve elindult, de a gazdasági válság lelassította, 2007-2008-tól tavalyig Csipkerózsika-álomba merült. Egy éve még jövőre tervezték az átadást, most 2017 a céldátum. A mini Európa a dubaji mesterséges szigetvilág része lesz egyszer, amely szó szerint az egész világot leképezi majd, összesen 300, ember készítette szigettel, 232 kilométerrel toldva meg a dubaji partvonalat. Az Európa szívében olyan villák, szállodák, bevásárlóközpontok és piacok lesznek, amelyeket az európai építészet és életstílus inspirált.
Víz alatti villákat árulnak a mini Európában - képek
A Svédország-sziget
 
A beruházó Európa minden részének egyedi hangulatát Dubajba igyekszik hozni. Monaco például a francia Riviéra eleganciáját és gazdagságát mutatja majd, fenséges modern villáival és luxusjachtjaival. Svédország pedig egy régi piacét, amelyet a híres stockholmi Saluhall mintájára építenek fel.
Víz alatti villákat árulnak a mini Európában - képek
A Svájc-sziget
 
Teljesen hiteles élményre törekszenek tehát a tervezők, Európa időtlen szépségével. A hat szigeten persze ott lesznek a nagy szállodaláncok is, szépen manikűrözött kertek, légkondicionált bevásárlóközpontok, utcai mutatványosok és rengeteg, ma még titokban tartott látványosság.
Víz alatti villákat árulnak a mini Európában - képek
A Szentpétervár-sziget
 
Forrás: Turizmus Online
Fotók: thoe.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem