Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Nyáron még a Csík zenekar is Berekfürdőn lesz

2015. 02. 19. 07:30

Fürdőzés
A Tisza-tavi régió leglátogatottabb települése Berekfürdő, ahol az idei nyártól a megújult termál- és strandfürdő várja a látogatókat.
A fürdőt Európai Uniós pályázat keretében fejlesztik, megújul a fogadóépület és a fedett fürdő, valamint egy kültéri ifjúsági medence is elkészül. A fejlesztésnek köszönhetően a gyermekekkel érkező családok számára is ideális kikapcsolódást kínál majd a fürdő. A terveknek megfelelően jó ütemben halad az építkezés.
Az 56 Celsius-fokos alkáli hidrogén-karbonátos, jódos, brómos gyógyforrásból tör elő, tartalmaz még kloridot, bromidot, fluoridot, nátriumot, kalciumot. Lúgos kémhatású. Az egyedülálló gyógyvíz elsősorban a mozgásszervi megbetegedésben szenvedők számára és balesetek utáni rehabilitációra ajánlott. Az ivókúra csökkenti a gyomorégést, enyhíti a gyomorpanaszokat.
A gyógyulni vágyók mellett gondolnak a fiatalokra is, nyáron gazdag programkínálattal várják a vendégeket, többek között fellép a Csík zenekar, lesz Charlie, Bikini és Beatrice koncert is. Berekfürdő, a Nagykunság aranya egész évben várja felüdülni vágyókat.
Forrás: Turizmus.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...