Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Forró hangulat: így újra szerelemre lobbanhat

2015. 02. 01. 08:48

Útitárs
Már csak két hét van hátra Valentin-napig, ne lőjön mellé a hétvégi programmal.
Nyakunkon a Bálint-nap, így egyre sürgetőbbé válik, hogy kitaláljuk, mivel lephetnénk meg életünk szerelemét ezen a jeles napon. Idén nagy szerencséje van az ünnepelni készülő pároknak, ugyanis február 14. szombatra esik, így tökéletes alkalom ez arra, hogy az egész hétvége a romantikáról szóljon.
Bálint-napra nehéz tökéletesebb ajándékot elképzelni egy kis kényeztetésnél és törődésnél. Ha igazi luxussal szeretné meglepni élete párját ebből a különleges alkalomból, akkor érdemes a Budapest közeli Herceghalomra látogatni. Az Abacus Hotel igazán kivételes Valentin-napi csomaggal várja a szerelmeseket. A szokásos félpanziós ellátás mellett, pezsgős welcome drink, reggelinél pedig wellness sarok és kenyérkülönlegességek várják majd a vendégeket.
Rózsaszirom és gyertyafény
A szoba is Bálint-napi díszbe öltözik, a szerelmeseket illatos rózsaszirmokkal behintett ágy várja. Este gyertyafényes fürdőzésen lehet részt venni, és személyenként ezer forintos wellness kupon is a jár, melyet a spában lehet beváltani különböző kényeztető kezelésekre. A fürdőben 25 méter hosszú úszómedence, beltéri óriásjakuzzi, két finn szauna, infraszauna, gőzkabin, tepidárium és két kültéri jakuzzi garantálja a feltöltődést.
Egy szerelemes hétvégén az esti gyertyafényes fürdő és a kezelések után ugyan kinek volna kedve vasárnap már reggel szedni a sátorfát? A párok egész délelőtt élvezhetik a spa és a hotel szolgáltatásait, ugyanis elég délután 17:00-kor kijelentkezni. Az uraknak még csak Valentin-napi ajándékon sem kell törniük a fejüket, ugyanis a pár hölgy tagja egy díszdobozos, Swarovski kristályból készült ékszerszettet vihet magával emlékül.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem