Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Bor és wellness: félmilliárdból újult meg a Bock Hotel

2015. 01. 26. 09:18

Hotelvilág
Új szobákkal és wellness részleggel bővült a Bock Hotel Ermitage Villányban.
A turizmus hazai eredményei 2010 óta folyamatosan rekordokat döntenek, az ágazat meghatározó szerepet tölt be a magyar gazdaságban. A belföldi forgalom jelentős része irányul a Dél-Dunántúlra, a Villányi Borvidék pedig a borturizmus legdinamikusabban fejlődő területe. A borvidék központjában, Villányban 6,5 milliárd értékű beruházás valósult meg az elmúlt hét évben. A közel fél milliárd forintból megújult Bock Hotel Ermitage négycsillagos hotelt csütörtökön Varga Mihály adta át.
A turizmusban versenyképességünk az egyenletesen magas minőségű, ezáltal jó áron értékesíthető szolgáltatásban rejlik - mondta a nemzetgazdasági miniszter. A hazai vendégforgalom bővülését a 2011-es bevezetése óta a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP) rendszere ösztönzi, és biztató, hogy a cafeteria-juttatáson felül is van már az embereknek forrásuk pihenésre.
Valóságos mozgalom indult
A Dél-Dunántúl a belföldi utazók egyik legnépszerűbb célpontja és a borturizmus kiemelt területe, hisz a tavaly 20 éves Villány-Siklósi Borút létrehozása valóságos mozgalmat indított el az országban, a példát számos magyar és külföldi borvidék is követi. Villány turisztikai szerepe egyre jelentősebb, 2006 óta megduplázta vendégforgalmát és a dél-dunántúli régió 7. legmagasabb vendégéjszaka számmal rendelkező települése.
Varga Mihály szerint a BOCK Hotel Ermitage uniós beruházása hozzájárul a régió versenyképességének javításához, a minőségi turisztikai termékkínálat bővítésén keresztül a gazdaság lendületben tartásához.
A fejlesztés során 12 új szobával, egyedülálló 80 négyzetméteres lakosztállyal és sokoldalú wellness részleggel gazdagodott a hotel. A borkedvelők örömére új sommelier szolgáltatással is bővült a kínálat.
Forrás: MTI, Turizmus Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...