Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Régi álom válik valóra Esztergomban

2015. 01. 20. 07:37

Hotelvilág
Négycsillagos, a fürdővel összekötött szálloda nyílik Esztergomban. Az Aqua Palace Hotelt légi folyosó köti majd össze a szolgáltatásait szintén bővítő Aquasziget Esztergom Élményfürdővel.
Régi álom válik valóra Esztergomban, magas kategóriájú, nagy kapacitású szállodával gyarapodik a város. A folyamat első lépéseként február elején rekonstrukció és szolgáltatásbővítés miatt bezár az Aquasziget Esztergom Élményfürdő. A felújítás az épületgépészeti, gépészeti, építészeti és komplett irányítástechnikai munkálatokat érinti. A létesítmény a tervek szerint 2015 júniusában nyitja meg ismét a kapuit, a főszezonban tehát már az eddigieknél magasabb színvonalú kiszolgálással várja a vendégeket. A Turizmus.com információi szerint az Aquasziget kínálata gyógyászati- és szépségközponttal gazdagodik.

A vele közvetlen összeköttetésben lévő, 90 szobás, négy csillagos Aqua Palace Hotel tervezett nyitásának ideje július eleje. Megépítéséhez közel 300 millió forint pályázati támogatást nyert a beruházó. A hotel közvetlen összeköttetésben áll majd a fürdővel, a vendégek a két tömböt összekötő függő folyosón keresztül tudnak átjutni egyik épületből a másikba. A szállodát a jelenlegi információk szerint az Investor? 2005 Kft. fogja üzemeltetni.
Forrás: Turizmus.com
Fürdőajánló
Aquasziget Esztergom
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...