Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Új utakon a két legnagyobb magyar fürdőváros

2015. 01. 12. 09:35

Fürdőzés
Magyarország két legnagyobb fürdővárosa, Hévíz és Hajdúszoboszló mindig is úttörők voltak a városmarketing területén. Modern és hatékony megjelenési formát keresve, idén új eszközökkel érik el az utazást tervező vendégeket, közvetlenül megszólítva őket kedvezményes ajánlataikkal.
A két város ezen elvek mentén közösen úgy döntött, hogy a 2015. évi budapesti Utazás Kiállításon külön városi megjelenéssel nem vesz részt. Az előzetes információk szerint a Magyar Turizmus Zrt. az idei évben régiós standokat nem tervez, így bár a korábbi években a régiós szemléletet támogatva aktív résztvevői voltak az MT Zrt. által szervezett régiós standoknak, ennek a lehetőségnek a megszűnésével új csatornákat kerestek.
Hajdúszoboszló és Hévíz közös promóciós tervei előkészítés alatt állnak, amelyekkel kapcsolatban hamarosan további információkra számíthatnak az utazni vágyók. A gyógyvizeikről híres települések számos marketing csatornát fognak felhasználni az év első hónapjaiban, illetve közös budapesti kitelepülésen tervezik kedvezményes ajánlatokkal közvetlenül megszólítani az érdeklődőket. Ezáltal a kiállítási részvételre szánt költségvetést közvetlenül a vendégek használhatják majd fel, üdüléseik során.
Forrás: Turizmus Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Stílusos makói nyári vakáció – előfoglalási kedvezménnyel!

Hozza egy lépéssel közelebb a nyarat! Foglalja le Gloriusos nyaralását 3-5 éjszakára akár 15% kedvezménnyel és AJÁNDÉK fürdőbelépővel a megújult Hagymatikumban! Pihenje ki magát art deco ihlette, exkluzív szállodánkban, ahol minden napot pezsgős reggelivel indítunk! Élvezze a napsütés és a gyógyvíz együttes erejét, a wellness megújító hatását és a modern kényelmet luxus színvonalon!Megnézem