Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Exkluzív hotel épül a kis településen

2015. 01. 08. 13:18

Hotelvilág
A Botrytis Hotel a tokaji világörökségi terület egyik központjában, Mádon épül.
A település világhírű borászataira, helyi éttermeire és rendezvényeire, az itt készülő kulturális és gasztronómiai különlegességeire tudatosan és egyre komolyabb nemzetközi sikereket elérve épít. Az exkluzív boutique hotel a legújabb, hiánypótló beruházás a településen.
A Botrytis Hotel a tokaj-hegyaljai történelmi dűlők és a természet közelségében várja vendégeit a minőségi pihenés és kikapcsolódás jegyében. A Hotel prémium szálláshely, azoknak akik felfedeznék Mád és a szélesebb tokaj-hegyaljai régió nyújtotta kulturális és gasztronómiai lehetőségeket.
Mádról és a Botrytis Hotelből bejárható a környező világörökségi területet, a legfontosabb turisztikai célpontokhoz ugyanis a szálloda egész évben szervez kisbuszos utakat. A sportolni vágyók kerékpárral vagy gyalogosan is elindulhatnak, a borászatról és a mádi szőlőművelés adottságairól pedig vezetett dűlőtúrákon mesélnek a helyi szakértők.
Forrás: Turizmus Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...