Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Otthoni testradír: ettől garantáltan puha lesz a bőre

2014. 12. 20. 19:19

Wellness
A karácsonyi előtti őrült időszakban mindnyájunkra ráfér egy kis kényeztetés. Ehhez ajánlunk egy otthon is elkészíthető, kellemesen édes testradírt, melytől selymes és puha lesz a bőre.
A gránátalmában ötször annyi antioxidáns található, mint a zöld teában, így mondhatjuk, hogy az öregedés elleni küzdelem "császára". Az ehető magokat borító fehér burok és a gyümölcsben lévő folyadék a kulcs a szuper puha és selymes bőrhöz. Ez az illatos gránátalma testradír gyengéden távolítja el az elhalt bőrsejteket, miközben táplál is. Néhány magot persze érdemes elrágcsálni közben, hiszen nagyon finom.
Íme a hozzávalók:
negyed csésze cukor
2 evőkanál édes mandula vagy jojoba olaj
1 teáskanál reszelt narancshéj
1 kávéskanál méz
1 marék gránátalma mag
Elkészítés:
Keverjük össze a cukrot, az olajat, a narancshéjat és a mézet, míg egy megfelelő állagú massza nem lesz belőle. Óvatosan adjuk hozzá a gránátalma magokat. Ezek után nincs is más dolgunk, mint bemasszírozni a kencét a zuhanyban vagy a kádban, nyaktól lefelé, kikerülve minden érzékeny bőrfelületet.
Mint minden hasonló kezelés esetében, először kis mennyiségben tesztelje a krémet a karján, hogy nem irritál-e.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem