Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Karácsonykor ezek a legolcsóbb magyar városok

2014. 12. 19. 19:52

Fürdőzés
A trivago.hu szállásár-összehasonlító weboldal adatai szerint a kedvelt úti célok közül Szeged és Eger a legolcsóbb választás azok számára, akik elutaznának az ünnepek alatt.
A trivago Hotel Price Index szerint szinte minden fontos úti cél átlagos decemberi szállásárai nőttek a 2013-as decemberi árakhoz képest. A trivago szerint jelentős, körülbelül 20 százalékos emelkedés tapasztalható két fürdővárosunk, Hajdúszoboszló és Sárvár áraiban, de több mint 10 százalékot ugrottak az átlagos szállásárak Sopronban, Miskolcon és a fővárosban is.
Karácsonykor ezek a legolcsóbb magyar városok
 
 
Európában nem ilyen jelentős a növekedés. Varsóban a legkedvezőbbek a szállásárak decemberben, egyben csökkentek is valamelyest az előző év azonos időszakához képest. Belgrádban ugyan jelentős, közel 30 százalékos a növekedés, de a szerb főváros még így is a 10 legolcsóbb európai úti cél között van.
Nőttek az ünnepi árak is
Emelkedés történt a kifejezetten az ünnepek alatti átlagárakat illetően is, a tavalyi, december 24-től január 1-ig tartó időszak áraihoz képest országosan 10 százalékos növekedés tapasztalható.
Karácsonykor ezek a legolcsóbb magyar városok
 
A 2014-es, teljes december havi átlagárhoz képest pedig az ünnepi időszakra kiszámolt szállásárak ugyancsak jóval magasabbak. A trivago szerint legdrágább ebben az időszakban Hévíz, ahol 45 000 forintért foglalhatunk szállást, a legolcsóbb pedig Eger 19 000 forintos átlagárral.
Forrás: trivago, Turizmus Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem