Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Forró fürdővel csalogatják a külföldieket

2014. 12. 01. 17:25

Fürdőzés
Rembrandt-kiállítással és forró fürdővel csábítják az osztrák turistákat Budapestre.
A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai irodája az év végi szabadságolások tervezéséhez időzítve egymás után jelenteti meg vendégcsalogató PR cikkeit a meghatározó osztrák magazinokban, lapokban.
Ausztria piacvezető utazási magazinja, a közel 300 ezer olvasóval rendelkező Reise aktuell év végi száma színes tudósításban számol be a téli Budapest kulturális- és turisztikai ajánlatairól. A közkedvelt WIENER életmódmagazin legfrissebb novemberi száma élménydús tippajánló összeállítást tett közzé, amely a hideg napok beálltával a pezsdítő és forró budapesti fürdőket ajánlja a fázós osztrákoknak.
Kalandos téli feltöltődés
Hasonló összeállítás jelent meg a Reise Tipps magazin tematikus téli különszámában, amely két turisztikai szakember kalandos budapesti útján keresztül csinál kedvet a téli budapesti feltöltődéshez.
Ausztria piacvezető turisztikai szaklapja, a Traveller friss lapszámában szintén felhívja az osztrák utazási szakemberek figyelmét, arra hogy télen Budapest ideális célpont a melegségre és kultúrára egyaránt vágyó igényes turisták számára. A művészetek és a kultúra iránt fogékony olvasókkal rendelkező Neue Merkel legfrissebb száma pedig jelzi, hogy a CAFe Budapest fesztiválról lemaradt olvasók a téli Budapest kampány keretében is megismerkedhetnek a Duna partján fekvő magyar metropolisszal.
Plusz kétszáz milliót hozhat Budapestnek
A Budapest Winter Invitation kampány (BWI) kezdetére időzítette a budapesti Szépművészeti Múzeum a Rembrandt-kiállítását népszerűsítő plakátakcióját: november folyamán Bécs belvárosában citylight plakátok és járműreklám hívták fel a kultúrára nyitott osztrákok figyelmét arra, hogy most különösen érdemes Budapestre látogatni.
A budapesti három-, négy- és ötcsillagos szállodák, a Magyar Turizmus Zrt., a Budapest Airport Zrt., a fővárosi fürdők, nemzetközi piacvezető utazási portálok és egyéb turisztikai szolgáltatók együttműködésében megvalósuló BWI-kampány várhatóan 5-6 ezer pótlólagos osztrák vendégéjszakát, s közel kétszázmillió forintos pótlólagos forgalmat generál a budapesti szálláshelyeken.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Stílusos makói nyári vakáció – előfoglalási kedvezménnyel!

Hozza egy lépéssel közelebb a nyarat! Foglalja le Gloriusos nyaralását 3-5 éjszakára akár 15% kedvezménnyel és AJÁNDÉK fürdőbelépővel a megújult Hagymatikumban! Pihenje ki magát art deco ihlette, exkluzív szállodánkban, ahol minden napot pezsgős reggelivel indítunk! Élvezze a napsütés és a gyógyvíz együttes erejét, a wellness megújító hatását és a modern kényelmet luxus színvonalon!Megnézem