Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Forró élvezet: ezért érdemes télen szaunázni

2014. 11. 21. 19:47

Wellness
Természetes, hogy amint hidegebbre fordul az idő, egyre inkább vágyunk a melegre. A forróság iránti igényünket semmi sem tudja olyan kiválóan kielégíteni, mint a szauna.
Idézzük hát fel, miért is szeretünk annyira szaunázni!
1. Nagyon jót tesz az egészségünknek: a szaunázás immunerősítő, méregtelenítő hatása segít elkerülni a náthát és az influenzát még a legzordabb időben is.
2.  Megszépíti a bőrünket: ha azt szeretnénk, hogy feszes legyen a bőrünk, akkor érdemes egy kis időt a forróságban tölteni. Ráadásul a melegben a pórusaink is kitisztulnak.
3. Elűzi a stresszt: a szauna kiváló hely arra, hogy megszabaduljunk a mindennapi feszültségtől, kicsit lelassuljunk, relaxáljunk és önmagunkra figyeljünk.
4. Ellentétek vonzásában: felemelő a gondolat, hogy míg odakint egyre hidegebb a levegő, mi egy kellemesen forró kabinban ücsöröghetünk.
5. Segít az alakformálásban: a helyes táplálkozás és megfelelő mennyiségű testmozgás kiváló kiegészítője a szaunázás.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem