Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Medencéből tó és aranymosás: ilyen lesz Tatán

2014. 10. 21. 14:51

Fürdőzés
Hamarosan elkészül az új tanösvény és fogadóközpont a tatai Fényes Fürdőn.
A Tata aktív és ökoturisztikai látnivalóinak sorát tovább gazdagító fogadóközpontot, az élményelemeket és a két szakaszból álló tanösvényt várhatóan decembertől vehetik birtokba a látogatók.
A tanösvény a 30 hektáros területű strandfürdő sajátos adottságait tárja fel a látogatók előtt: a talajszint felett vezető, cölöpökre támaszkodó fa járdaszerkezeten sétálók közvetlen közelről tekinthetik meg a mélyről feltörő, kristálytiszta forrásokat és az égererdők állatvilágát. A kiépített szakasz csak vezetővel látogatható, míg 900-1000 méter hosszú nyitott szakasz önállóan fedezhető fel.
A gyerekek biztosan nem fognak unatkozni Tatán
A gyerekeket az átadást követően többféle játék várja: egy régi medencét tóvá alakítottak, a csónakban ülők egy kifeszített kötél segítségével húzhatják át magukat egyik partjáról a másikra. Ringatózó kötélhíd, aranymosó patak, kilátótorony, kézzel hajtható vízi kerék kínál további izgalmakat, célba lőni vízi puskával lehet.
Az összesen 180 millió forintos fejlesztés keretében megépült ökoturisztikai fogadóépületben a kiszolgálóegységek mellett egy nagyobb terem és könyvtár is helyet kapott. Az attrakció a tervek szerint önálló és kombinált belépőjegyekkel lesz látogatható.
Forrás: Turizmus.com
Fotó: Turizmus.com

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Gyereknap a Szindbádban!

Foglaljon most Gyereknapra! Egy gyermek 3 éves kor alatt 2 felnőttel egy szobában INGYENES, Tini disco, 16:30-17:30 óra között minden nap „Happy Hour” a wellness részleg korlátlan használata, szaunaszeánszok és gyermekanimáció.Megnézem