Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Az extrém hideg potencianövelő

2014. 10. 11. 14:11

Fürdőzés
A hideg terápiát a mínusz 100 C°alatti krioszaunákban alkalmazzák. A szervezet sokkolása nem csak a keringést stimulálja, de egész szervezetünket mozgósítja. Sok mindenre jó, hiszen még a sejtszintű az anyagcserét is befolyásolja. Potenciajavító.
Mire ajánlott?
Hatásos gyógymód a nagy fájdalommal járó gyulladásos mozgásszervi, vagy gerincbetegségeknél, autoimmun betegségnél, bőrbetegségeknél: például a pikkelysömörnél. Evés-, és alvászavart, depressziót is hatékonyan gyógyít. Vagyis nem csak testi, de pszichés panaszok esetén is alkalmazható - akár a hagyományos szauna.
Nem kell betegnek sem lennünk hozzá, hogy szükségünk legyen rá. Mivel a szervezet öngyógyító képességét stimulálja, az immunrendszerünket aktivizálja, gyakorlatilag általános egészségmegőrző hatása van - mint a forró szaunának is. Sportolóknál alkalmazzák az állóképesség megőrzése érdekében, de mivel a hideg sokk a sejtregenerációt segíti, ma már a sportsérülések utáni regenerációban is nagy szerepe van. (A fotón a világhírű labdarúgó, Franck Ribery kriozik.)
Mint beauty-kezelést is alkalmazzák:
  • cellulitisz ellen
  • a szervezet általános fiatalítására
  • az arcbőr, arcizmok kezelésére, a ráncok ellen
  • bőrhibák kezelésére, a bőr fiatalítására a test különböző területein
  • haj és a körmök kezelésére, erősítésére
Alkalmazásának legkülönlegesebb területei:
  • megfázás megelőzésére
  • túlsúlyproblémákra
  • stressz következményei ellen (álmatlanság, depresszió, táplálkozási zavarok)
  • az impotencia kezelésre, a libidó, az erekció erősítésére is alkalmazzák!
Sokba kerül az a néhány percecske
A nagy különbség a szaunához képest, hogy míg a 80-100 C°-os finn szaunában 15, addig a krioszaunában 1-3 perc az ideális benntartózkodási idő, hiszen hőmérséklete akár a -160 C°-ot is elérheti. A kezelés ára azonban elég borsos ehhez a pár perchez képest. Kúraszerűen alkalmazva a leghatásosabb, 10 alkalomért 30 ezer forintot is elkérnek.
Termálfürdő.net
Fotó: swide.com
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...