Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

2,5 milliárdot költöttek a debreceni fürdőre

2014. 10. 06. 10:43

Fürdőzés
Ünnepélyes projektzáró ünnepség keretében adták át az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont megújult egységeit október 3-án Debrecenben. A létesítmény modernizálására összesen 2,5 milliárd forintot fordítottak.
A projektek megvalósulása összhangba hozta a termál- és az élményfürdő, valamint a szálloda minőségi színvonalát: a létesítmény a régió egyik legmodernebb és legnívósabb egészségügyi szolgáltatójává vált.
Az Aquaticum Termálfürdő korszerűsítésére, a szolgáltatások számának bővítésére és minőségének javítására mintegy egymilliárd forint jutott. A külsejében gazdaggá, működésében pedig takarékossá vált medencecsarnokot már februárban birtokba vehette a nagyközönség. A termálfürdő területén európai színvonalú, gazdag repertoárral rendelkező, önálló belépőjeggyel használható szauna világot is kialakítottak.
555 millió a gyógyfürdő egészségügyi szolgáltatásaira
További 555 millió forintból a gyógyfürdő egészségügyi szolgáltatásait fejlesztették. Az orvosi rendelőket, fizikoterápiás kezelőket és nappali pihenőtereket magában foglaló spa-központ a meglévő gyógyvizes terápiákat egészségmegőrző, szabadidős, rekreációs tevékenységekkel egészíti ki.
Az Aquaticum Termál és Wellness Hotel 951 millió forintból újult meg. A munkálatok első szakasza az új szállodai bejárat és a földszinti lobby kiépítésére, egy épületszárny szobáinak teljes megújulására fókuszált. A második ütemben felújított szárny lakóegységeinek fele kifejezetten családbarát. Több egyedi, exkluzív apartmant is kialakítottak. A szolgáltatás-bővítés jegyében fitnesztermet, gyerekjátszót hoztak létre, a rendezvénykapacitás is megújult.
A szállodán belül működő Natur Étterem az állandó kínálat részeként kínál diétás fogásokat az ételallergiával vagy -intoleranciával küzdő vendégek számára.
Forrás: Turizmus.com
Fürdőajánló
Aquaticum Debrecen
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...