Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Ősszel is strandolhatunk a hangulatos kis termálfürdőben

2014. 09. 16. 12:00

Fürdőzés
Püspökladány, a hajdú-bihari városka fontos vasúti csomópont. Innen haladnak a főváros felé a Nyíregyháza-Záhony és a Berettyóújfalu-Nagyvárad felől érkező vonatok is. Bizonyára keveseknek jut eszébe, hogy a csatlakozásra várva beugorjanak a helyi termálvízbe. Pedig megéri!
 
No, nem mintha a gyógyfürdő olyan közel esne az állomáshoz, bizony valamiféle közlekedési eszközre kell pattanni a megközelítéséhez. Jelenleg mondjuk egy vonatpótló buszra, ahogy Teo is tette. Az idegent itt készséggel eligazítják, sőt ingyen átviszik a Vásártérre, ahonnan a fürdő már csak 10 perc. Különben 1100 Ft-ért vitt vissza a taxi az állomásra.

A másik ezresért pedig egy jó kis fürdőélményt kaptam. Ha ár-érték arányról beszélünk, az mindenképpen kiveri a hőmérőt. Csak szaunásoknak nem ajánlom, két pici szaunáját csak külön kérésre, és szaunajeggyel kapcsolják be. Meg kell mondani mikor óhajtunk szaunázni...

Egész évben nyitva tartó szabadtéri termálmedencék, és a jelenleg - a strandidény végső pillanataiban - még üzemelő gyönyörű úszómedence várja a fürdővendéget. Mellette sekély vizű tanmedence - mert a fürdőben sok helyi és környékbeli iskolás úszásoktatása is zajlik.

A gyerekmedence vizét már leengedték, hiába - vége a vakációnak. Ám a szülők, és főleg a nagyszülők két gyógyvizű medencében is ücsöröghetnek. A szabadban - és további kettőben a fürdőépületben. A szabadtéri medencék egész évben működnek, így ősszel-télen is átélhetjük a szabadban való fürdőzés élményét.

A fedett medencék impozáns belső térben foglalnak helyet, ahol arra is ügyeltek, hogy a fény átjárja az épületet - hiszen három oldalról is ablakok határolják a medencéket, és felülről is érkezik fény.

Aki szereti elkerülni a tömeget, annak különösen ajánlom ezt a hangulatos kis fürdőt. A kellemes feelinghez még hozzájön a ladányiak segítőkész, vendégszerető hozzáállása!

Teo Wassermann
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem