Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Hollywoodi csillogás: őrülten bepörgette a falut Brad Pitt és Angelina Jolie

2014. 09. 08. 15:42

Fürdőzés
A dél-franciaországi Correns forgalma több mint 1000 százalékkal nőtt Brad Pitt és Angelina Jolie esküvője óta.
Correns, a Dél-Franciaországban lévő kicsi, alig több mint 800 lelket számláló falu első számú bevételi forrása nem éppen a turizmus volt - egészen eddig. A Provence-Alpes-Côte d?Azur régióban fekvő település ugyanis hatalmas nyilvánosságot kapott, miután kiderült, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie nemrég itt házasodott össze.
Egy hét alatt óriási mértékben, 1161 százalékkal nőtt Correns forgalma az érdeklődő turistáknak köszönhetően az előző év ugyanezen időszakához képest. Ezzel egy időben a TripAdvisor adatai szerint ugrásszerűen megugrott a Corrensre való online keresések száma.
Csak egy szálloda van
Ha azonban valaki ide akar utazni - pláne, ha hotelben szándékozik éjszakázni -, akkor jó előre le kell foglalnia a szállását - a falunak ugyanis összesen egy szállodája van, az Auberge du Parc. Ezen kívül a TripAdvisoron megjelenő 55 kiadó nyaraló közül is választhatunk.
A színészpár a Corrensben lévő saját kastélyuk, a Chateau Miraval területén lévő kápolnában mondta ki a boldogító igent.
James Kay, a TripAdvisor szóvivője úgy nyilatkozott: ?Fantasztikus, hogy egy kis hollywoodi csillogás milyen óriási nemzetközi érdeklődést tud kelteni még a legapróbb desztináció iránt is.?
Forrás: Turizmus Online
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...