Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Hasít a magyar fejlesztésű biokozmetikum

2014. 09. 04. 19:08

Fürdőzés
Bio minősítésű kozmetikumokat is díjazott idén a Magyar Termék Nagydíj zsűrije egy újonnan kialakított kategóriában. Az egyik legrangosabb hazai elismeréssel a tavasszal debütált, magyar fejlesztésű és gyártású biokozmetikumokat, valamint a hozzájuk kapcsolódó egyedi kezeléseket tüntették ki. A szakértőkből álló zsűri a bőrszövet vitális működését támogató kozmetikumok egészségre gyakorolt hatását, valamint a hozzájuk kapcsolódó kezelések hatékonyságát díjazta.
Az egyik legrangosabb hazai elismerésnek számító Magyar Termék Nagydíjjal tüntették ki a mySPIRIT skincare biokozmetikumokat, valamint a termékcsaládhoz kapcsolódó kozmetikai kezeléseket. A díj történetében először fordult elő, hogy bio minősítésű kozmetikumokat ismert el a szakértőkből álló zsűri.
A kezelések és a termékek különlegessége, hogy a legszigorúbb kritériumok szerint összeválogatott természetes hatóanyagaik nem pusztán felületileg kezelik a bőrpanaszokat, hanem a bőrszövet egészének egészségét állítják a középpontba. Az egyedülálló kezeléseket és biokozmetikumokat többéves munka eredményeként, magyar befektetők támogatásával fejlesztették ki, és a gyártás is Magyarországon történik.
A kozmetikumok és a hozzájuk kapcsolódó speciális kezelések megálmodóinak nem titkolt célja, hogy a természetes bőrápolás népszerűsítésével hosszabb távon az egészséges életmód szemléletének elterjedéséhez is hozzájáruljanak.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...