Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Elismerés: Magyar Termék Nagydíjas a Lukács

2014. 09. 04. 16:21

Fürdőzés
Magyar Termék Nagydíjat kapott a budapesti Lukács Fürdő és a sárvári Spirit Hotel.
66 vállalat 66 pályázata vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat. Az immár 17. alkalommal átadott elismeréssel elsősorban olyan vállalatokat díjaztak, amelyek termékei vagy szolgáltatásai előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció, értékesítésükben pedig a munkahelyteremtés alapját is képező export tevékenység.
Hazánk legtekintélyesebb, önkéntes tanúsító rendszerének célja, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kiváló minőségű hazai termékeket és szolgáltatásokat, ezáltal a fogyasztók döntését is segítve. A díjazott vállalatok képviselői ünnepélyes keretek között, a Parlament Felsőházi Termében vehették át a díjjal járó trófeát, okleveleket és különböző különdíj elismeréseket.
Az idei díjazottak között szerepel a budapesti Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda és a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior is.
Forrás: MTI
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...