Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Így rossz időben is remek lehet a nyaralás

2014. 08. 23. 17:37

Fürdőzés
Nosztalgiázzon a gyerekkorunk kedvenc társasjátékaival.
Ha már úgyis nyaral, dobja el bátran az okostelefont meg a laptopot és szórakozzon kicsit "hagyományos" eszközökkel. Íme, néhány társasjáték, amit érdemes kipróbálni, ha beborult az idő és már kirándulni sincs kedve.
Sakk
Számtalan olyan sakkféle van, ami egészen kis helyen is elfér és tökéletesen alkalmas arra, hogy magunkkal vigyük egy utazásra.
Amőba
Az osztályfőnöki órák állandó unaloműzője volt az amőbajáték. Miért ne élhetnénk át újra ezt a kellemes iskolai élményt pihenés közben? Ráadásul semmi más nem kell hozzá, csak egy toll és egy papír.
Üveggolyók
Az üveggolyózásnak nagy hagyományai vannak, ez a játék egészen az ókorig nyúlik vissza. Már a rómaiak és a görögök is játszottak márvány golyókkal. Elevenítsük fel mi is a hagyományokat!
Így rossz időben is remek lehet a nyaralás
 
Kockakészlet
Mindig is nagyon népszerűek voltak a különböző kockajátékok. Egy ötdarabos kockaszettel magában is tudunk játszani (kockapóker) vagy akár más játékok mellé is felhasználhatjuk segédletként. Így legalább nem vesznek el a kockák utazás közben.
Póker szett
Az utóbbi időben nagy érdeklődésre tart számot a Texas Holdem. Mutassa meg, mennyire tud blöffölni, és ne hagyja otthon a póker szettet.
Így rossz időben is remek lehet a nyaralás
 
Kártya
Ha már pókernél tartunk, érdemes magunkkal vinni egy egész pakli francia és magyar kártyát, hiszen számtalan játéklehetőséget biztosít egy-egy kártyapakli. Römi, snapszer, makaó, a lehetőségek tárháza, ha nem is végtelen, de igencsak bőséges.
Jenga
Kevés jobb móka van, mint a jenga. Építsünk újra tornyot és izguljunk együtt, hogy mikor dől össze.
Monopoly
Tapasztalja meg újra az ingatlanpiaci adásvételek izgalmait. Ha nem sajnálja a helyet az utazótáskában, akkor mindenképpen érdemes magával vinni egy jó kis Monopolyt.
Így rossz időben is remek lehet a nyaralás
 
Gazdálkodj okosan!
Ha már a nosztalgiázásnál tartunk és a nagyobb helyet foglaló társasoknál, akkor nem szabad elfeledkezni erről az örök klasszikusról sem. A Gazdálkodj okosan!-nak egyébként van egy utazáshoz kifejlesztett, mini változata is.
Jó szórakozást!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...