Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Fagylaltrendőrt és csúszdaellenőrt keresnek a fürdőbe

2014. 07. 21. 14:34

Fürdőzés
Gyermekkorú fagylaltrendőrt és csúszdaellenőrt keresnek a sárvári fürdőbe.
A sárvári családi fürdő a saját szolgáltatásait a gyerekek "szemüvegén keresztül szeretné látni", így gyermek önkénteseket keresnek, akik augusztusban egy-egy hétig segédkeznek a fürdőben. A létesítményben három területre várják 8-14 éves gyerekek jelentkezését - csúszdaellenőr, UV és fagylaltrendőr, valamint kalandpark felügyelőnek. Az önkéntes munkával a gyerekek nemcsak társadalmi felelősségvállalás fontosságát érezhetik át, hanem közelebbről megismerhetik a fürdők belső világát, ráadásul a kiválasztott lurkók munkájuk elismeréséül egy hetet tölthetnek családjukkal a fürdőben, illetve a lelkes önkéntesek osztálytársaikat is meglephetik egy őszi osztálykirándulással a sárvári fürdőbe és a kalandparkba.
Három gyermek álomállásra várják tehát a jelentkezéseket: Csúszdaellenőr, UV és Fagylaltrendőr, valamint Kalandpark-felügyelő. Minden állást egy hétig (5 munkanap) tölthetnek be a jelentkezők. Szüleik pedig ingyenes belépőt kapnak a munka ideje alatt, a csúszdaellenőr munkakörhöz családostól szállodai tartózkodás is jár! A Kalandpark Felügyelő és Fagylaltellenőr ősszel elhozhatja osztályát is kirándulni a Fürdőbe és a Kalandparkba. A három állásra egy-egy gyerkőc lesz kiválasztva, tehát három gyermek nyerheti el a fent említett "munkákat".
Jelentkezni július 14-27. között lehet vagy egy maximum 1 perces videoüzenetben, vagy néhány soros bemutatkozó levélben, melyhez fotó is csatolva van. A kiválasztáskor a szervezők figyelembe veszik majd azt, hogy mennyire derül ki a videoüzenetből vagy a bemutatkozó levélből, hogy a gyermek belevaló és rátermett. Ajánlatos tehát szakítani a sablonos bemutatkozással és egyedi, akár humoros üzenetekkel/irományokkal jelentkezni. A "munka" alatt természetesen szakképzett animátorok, úszómesterek vigyáznak a gyerekekre és akár szüleik is elkísérhetik őket az első "munkahelyükre".
A diákmunkát a Munka törvénykönyve szabályozza, legálisan 16 éves kortól lehet dolgozni, tinik már könnyen találnak maguknak állást a nyári szünetben. Azonban a kisebbeket klasszikusan munkára fogni egyáltalán nem lehet. Ugyanakkor sok kisiskolás szeretne valamilyen szakmával megismerkedni közelebbről, nekik különböző táborokat szerveznek szerte az egész világban. (az USA-ban vannak például katonai, tűzoltó, lovász, régész és zoo- táborok, ahol játékosan vezetik be a munka világába a gyerekeket.)
Vancsura Miklós elmondta: ezeket az amerikai mintákat is tanulmányozták, mielőtt meghirdették azokat az állásokat, amelyeket betölthetnek az iskolások a fürdőben. Hasonló kezdeményezések vannak ugyan itthon is, de minden ilyen táborért hetente minimum 40-50 ezer Ft-ot is elkérnek a szervezők. A sárvári állásokért nem kell fizetnie a szülőknek, sőt, a fürdő "fizetségként" vendégül látja a nyertes "munkavállaló" családját vagy az osztályt.
Turizmusonline.hu
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem