Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Kukkants be Amerika legdrágább üdülőhelyére! Videóval

2014. 07. 15. 16:05

Hotelvilág
A luxory-hotels.com közzétette az USA legköltségesebb szálláshelyeit Az első helyen egy montanai luxusfarm fából épült nyaralóházai állnak, melyeket az angolszász terminológiában cottage-nak neveznek. A fogalommal már találkozhattunk a Spektrum TV River cottage című sorozatában.

Montana az Egyesült Államok északi, Kanadával szomszédos állama, mely a gyönyörű Sziklás-hegység több hegyvonulatát is magában foglalja. Ebben az államban fekszik a híres Yellowstone Nemzeti Park jelentős része, melyet már gyermekkorunkban, Maci Laci kalandjaiból ismerünk. Yogi Bear ugyanis éppen ebben a parkban dézsmálja látogatók piknik kosárkáit. A felmérés szerint egyébként nem csak a legdrágább, de a harmadik legdrágább szállás is Montanában található.
 
A Ranch at the Rock Creek, vagyis a Creek sziklánál fekvő ranch igazán autentikus helyszín, mely 10 kis cottage-dzsal is rendelkezik. Ezeket átszámítva mintegy félmillió forintért lehet bérelni per éj. A másik montanai resort, a Pows Up átlagárai azért a mágikus kétezer dollár alatt maradnak.
 
A montanai ranch 2009 óta fogad vendégeket, akik a vad észak-amerikai természettel a maga érintetlenségében találkozhatnak. Itt még az amerikai vendégek is olyasmit láthatnak, amit soha azelőtt. A szemet gyönyörködtető természetet lóhátról vagy mounten bikeról is felfedezhetjük, de a különleges resort olyan kikapcsolódási lehetőségekkel is rendelkezik, mint a vadvízi horgászat, a sportlövészet vagy a paintball. Emellett kipróbálhatjuk, milyen volt valaha postakocsin utazni, és természetesen sokat túrázhatunk, kileshetjük az őshonos állatok világát is. Hazatérve szállásunkra pedig a ródeózáson izgulhatunk.
 
Mi valószínűleg elkezdünk lottózni...
 
A montanai Philipsburg és környéke egyébként az egész XIX. században ezüstbányászatáról volt híres. Ennek leáldozásával ma a turizmusban talál kiaknázatlan lehetőségeket.

 

Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Stílusos makói nyári vakáció – előfoglalási kedvezménnyel!

Hozza egy lépéssel közelebb a nyarat! Foglalja le Gloriusos nyaralását 3-5 éjszakára akár 15% kedvezménnyel és AJÁNDÉK fürdőbelépővel a megújult Hagymatikumban! Pihenje ki magát art deco ihlette, exkluzív szállodánkban, ahol minden napot pezsgős reggelivel indítunk! Élvezze a napsütés és a gyógyvíz együttes erejét, a wellness megújító hatását és a modern kényelmet luxus színvonalon!Megnézem