Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

A tea, mint szépítő csodaszer?

2014. 05. 12. 11:16

Wellness
A tea szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásáról már sokat olvashattunk, nemcsak, hogy rossz időben segít felmelegedni, bizonyos típusai éberré tesznek, mások épp ellenkezőleg, segítik a relaxációt, sőt méregtelenítő hatása is közismert. De hogy szépítő csodaszernek sem utolsó, az elsőre furcsa kijelentésnek tűnik. Pedig valóban nem az...
Eltünteti a szem alatti karikákat
Püffedt, fáradt és karikás szemektől szenvedsz? Ez a nem mindennapi szépségápolási tipp az egyik leghatékonyabb módja a fáradtság tüneteinek enyhítésére. Feküdj hanyatt és 10 perce helyezz a szemedre zöld vagy fekete tea filtereket. A koffein segít csökkenteni a vérereket és megszüntetni a szem alatti sötét karikákat.
Nyugtatja a bőrt
Arról már sokszor olvashattunk, hogy egy csésze kamillatea nagyon jó gyomorrontás esetén, azonban azt már kevesebben tudják, hogy a kamillatea borogatásnak sem utolsó! Ha bőrirritációtól szenvedsz, próbáld ki ezt a természetes bőrnyugtató módszert! Áztass egy ruhadarabot kamillateába, majd helyezd a ruhát az érintett területre és hagyd hatni 10 percig!
Sugárzóvá teszi a bőrt
Ha igazán üde bőrt szeretnél, akkor próbáld ki a kurkuma tea filterét pakolásként! A kurkuma nagyon erős gyulladáscsökkentő és ösztönzi a vérkeringést, így bőröd sugárzóan ragyogóvá válik.
Puhává teszi az ajkakat
Kiszáradt és cserepes az ajkad? A fekete vagy a zöld tea filter ezen is segíthet! Helyezd a filtert ajkaidra néhány percre! A teában levő tanninok nyugtatják a bőrt és segítik a gyógyulás folyamatát.
Fényessé teszi a hajat
Ha fénytelen hajadat szeretnéd egészségtől ragyogóvá varázsolni, akkor próbáld ki az alábbi tippet! Egy csésze forrásban levő vízbe tegyél két filter teát 10 percre, majd a levet hűtsd le! Mosd meg a hajad samponnal, majd utána öntsd rá a tealevet és hagyd hatni 10 percig a kondicionálás előtt!
Tisztítja a bőrt
A Rooibos tea gazdag antioxidáns tartalma miatt a legjobb természetes bőrradír. Főzz egy csésze teát, hűtsd le, majd spricceld az arcodra!
Friss leheletet biztosít
A fekete és a zöld teában található polifenolok csökkentik a szájban levő baktériumok kialakulását, amik a rossz leheletért felelősek. Ráadásul a zöld tea csökkenti az ínygyulladást, a menta tea pedig friss leheletet biztosít. Öblögess vagy igyál meg egy csésze teát és máris friss lesz a leheleted!
Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem