Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Fapados űrutazás - az olcsó wellness a legkapósabb

2014. 04. 28. 13:23

Fürdőzés
A legtöbben valami olyasmire vágyunk a wellness kapcsán, ami nem létezik. Fapados űrutazásra.

A szállás.hu felmérése szerint leginkább 50 százalék kedvezményt, félpanziós ellátást és legfeljebb háromcsillagos szolgáltatást keresünk legtöbben, ha wellnessről van szó. 25.000 Ft 2 főre, 2 éjszakára igen jó ár! Jellemzően ennyit áldozunk a wellnessre. Nézzük csak, mit kapunk ezért a pénzért!

A háromcsillagos hotelek kényelmi szintje jellemzően nem haladja meg otthoni kényelmünket... Bár egy háziasszony bizonyára örül, hogy nem sütés-főzéssel telik a hétvége, a gasztronómiai kínálat is inkább csak a választékban lépi túl egy jó vasárnapi ebéd szintjét, és nem a minőségben.

Ingyenesen igénybe vehetjük ugyan a szálloda wellness részlegét, ám ez jellemzően csupán egy alapszolgáltatás egy kis élménymedencével, egy jakuzzival, szaunával, gőzzel - ha éppen működik. Természetesen már egy háromcsillagos szállodában is kínálnak masszázsokat, szépségápolási, esetleg egyes gyógyszolgáltatásokat. Ám ezek színvonalának elemzésébe nem is érdemes belemenni, hiszen mindenképpen extra szolgáltatásokról van szó, melyeket egy fapados űrutazás... akarom mondani wellness hétvége során aligha fogunk igénybe venni.

Az ár nem minden. Nem mind wellness, ami fénylik. Keressük inkább az olyan terápiákat - legyenek azok masszázsok, vagy különféle wellness- és gyógykezelések - melyekre éppen szükségünk van aktuális egészségi állapotunkat tekintve. Legyünk igényesebbek! Ha egy szállodában henyélünk egész hétvégén, végigkóstolva reggel-délben-este a svédasztalt, és közben lenézünk a wellnessbe, hogy kicsit áztassuk magunkat a jakuzziban - hát vajmi keveset értettünk meg a wellness lényegéből.

Ennél több értelme van elmenni egy gyógyfürdőbe: kevesebbe kerül, még ha egy gyógymasszázsra befizetünk is a belépő mellett. Az legalább javítja a gerincferdülést, amivel a XXI. századi életmód mellett szinte mindenki rendelkezik.
 

Kattintson a Gyógykúra ajánlatokra, hogy átélje a minőségi balneoterápia élményét!

Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Stílusos makói nyári vakáció – előfoglalási kedvezménnyel!

Hozza egy lépéssel közelebb a nyarat! Foglalja le Gloriusos nyaralását 3-5 éjszakára akár 15% kedvezménnyel és AJÁNDÉK fürdőbelépővel a megújult Hagymatikumban! Pihenje ki magát art deco ihlette, exkluzív szállodánkban, ahol minden napot pezsgős reggelivel indítunk! Élvezze a napsütés és a gyógyvíz együttes erejét, a wellness megújító hatását és a modern kényelmet luxus színvonalon!Megnézem