Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

SZÉP Kártya - ne hagyja veszni a feltöltéseit!

2014. 04. 23. 21:01

Fürdőzés
Ne feledje, csak május 31-ig gazdálkodhatunk 2012-es feltöltéseinkkel!
Bizonyára nem keveseket érint a hír, mert bár 2012-ben több tízmillárd forint összegben történt kibocsátás, még most is több mint 3 milliárd forint ott lappang Széchenyi Pihenő Kártyáinkon.  
Elköltötte már a tavalyelőttit? Ugye nem akarja, hogy a kártya kibocsátója visszautalja a fel nem használt összeget munkaadójának?
Ellenőrizze egyenlegét!
A kártyabirtokosok a kibocsátó honlapján történő regisztrációt követően ellenőrizhetik, hogy van-e olyan összeg a SZÉP Kártyáikon, amelyeknek idén jár le az érvényessége.
Március végén a lejáró elektronikus utalványok kapcsán Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója elmondta: "Szeretnénk felhívni kártyabirtokosaink figyelmét arra, ne hagyják elveszni ezeket a juttatásokat. Bíztató az a tény, hogy az elmúlt hónapban a lejáró egyenlegből mintegy 400 millió forintnyi juttatást használtak fel kártyabirtokosaink."
Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem