Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Mártózzon meg az egészségben!

2014. 04. 15. 17:18

Fürdőzés
Tavaly minden korábbi rekordot megdöntött látogatószám tekintetében a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő: a dél-alföldi régió egyik legismertebb gyógyturisztikai központjának fürdőrészlegén 313 ezer, a gyógyászaton pedig közel 125 ezer vendég fordult meg.
A ma már négycsillagos minősítésű Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő az utóbbi néhány évben teljesen újjászületett és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően - mint ahogyan a rekord látogatószám is bizonyítja - egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A fürdőt nemcsak a közeli településekről keresik fel gyakran, de az ország minden pontjából és a határon túlról is érkeznek vendégek szép számmal.
Mórahalom Szegedtől 20 kilométerre, az M5-ös autópálya nyugati lehajtójától csupán 12 kilométerre elhelyezkedő kisváros. A sorozatos fejlesztéseknek köszönhetően Mórahalmon ma már megtalálható mindaz, amivel egy dinamikusan fejlődő fürdővárosnak rendelkeznie kell: nagy gyógyhatású termálvíz, kényelmes szálláshelyek, csend, jó levegő, romlatlan természeti környezet, ízletes ételek és homoki borok, kulturális rendezvények és számos érdekes kirándulási program a környéken.
Nyáron összesen 21, télen pedig 16 medence (14 fedett és 2 szabadtéri medence) áll a vendégek rendelkezésére. A legkisebbeket fedett gyermekfürdő várja, az országosan is egyedülálló szaunapark - összesen 11 szaunával és a hozzá tartozó relax medencetérrel - pedig tökéletes kikapcsolódást nyújt a szülők, nagyszülők számára.
A magas ásványi anyag tartalmú gyógyvízek mellett a fürdő orvosai, szakképzett asszisztensei, gyógytornászai, gyógymasszőrei biztosítják a fiziotherápia három fő elemét: a megelőzést, a gyógyítást és az utókezelést.
A kisgyermekes családokat a speciálisan gyermekek számára tervezett, több mint 3000 négyzetméteres élményfürdő részleggel várják. A többszintű kalandmedencében az élményelemek teljes tárháza - sodrófolyosó, vízesés fal, pezsgőpadok, dögönyözők, buzgárok, stb. - megtalálható. A gyermekfürdőt a két beltéri csúszda teszi igazán izgalmassá, amelyből az egyik kilép az épületből, majd újra visszakanyarodik a vízbe csobbanás előtt. A kisgyermekek számára olyan medencéket alakítottunk ki, amelyben gyermekjátékok, állatfigurák találhatók. A családcentrikus szemlélet jegyében játszóház, pelenkázó és teakonyha is helyet kapott az épületben.
A fürdő vendégei a belépőket a SZÉP kártya bármelyik zsebéből megvásárolhatják, ráadásul az Erzsébet-program keretében meghirdetett "Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán" című pályázat nyerteseinek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben is lehetőségük van a fürdőbelépőjegy kedvezményes árú igénybevételére.
Érdemes hát ellátogatni Mórahalomra, hiszen a település egy igazi családi fürdőhellyé és nyaralóhellyé vált, ahol egész évben, a család minden tagja egyaránt gyógyulhat, pihenhet és kikapcsolódhat.
Termálfürdő.net 

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem