Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Megnyitott a világ legnagyobb akváriuma!

2014. 04. 07. 13:46

Fürdőzés
Öt világrekord is megszületett a kínai Chimelong Ocean Resort megnyitásával. A témapark megkapta a világ legnagyobb akváriuma címet, a legnagyobb víz alatti kilátókupola címet, a legnagyobb akváriumtartály címet, a legnagyobb akváriumablak címet és a legnagyobb üvegfelület címet is.
Több mint két hónappal a sikeres próbaüzembe helyezés után immár hivatalosan is megnyitott a világ legnagyobb tengeri látványt nyújtó üdülője, a Zhuhai Chime Long International Ocean Resort.
A Hengqin-szigeten, a kínai Zhuhaiban megtalálható üdülő egy világszínvonalú, hatalmas területen fekvő hely tematikus parkokkal, luxus szállodával, üzletekkel és kiállításokkal, a turisták számára létrehozott bevásárlóközponttal, sport- és szabadidőközponttal. A jelenlegi legnagyobb, ökológiai témával rendelkező üdülőhely fő projektje a Changlong Hengqin Bay Hotel, amelynek 1888 szobája és 9 különböző stílusú étterme van. 
A resorthoz tartozik még a Chimelong Ocean Kingdom, ami egy óriási területen fekvő, a víz tematikája köré épült szórakoztató park akváriumokkal, állatkerttel, csúszdákkal és hullámvasutakkal.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...