Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Szabó Zoltán szaunamesteré az Oscar

2013. 03. 05. 11:22

Fürdőzés
A hévízi Carbona**** és a vonyarci Zenit**** szaunamestere Szellemtánc nevű szeánszával nyűgözte le a szaunában ülőket, amellyel az indiánok földjére repítette a vendégeket.
Szabó Zoltán programja szakmailag és a szórakoztatást is szem előtt tartva átgondolt, nagyon jól felépített volt, így megnyerte a harmadik Szauna Szeánsz Oscart. A szaunamester már tavaly is nagyon közel állt az Oscar szobor elnyeréséhez, 0,1 pont különbséggel lett 2. helyezett. 2012. évben ráadásul az Aromax különdíját is bezsebelte, mint a legjobb illóolaj készítője. Most is két díjjal büszkélkedhet a média külön díját is átvehette, amelyet a Ustream.tv online közvetítésének köszönhetően, kapott szavazatok útján szerzett meg. A versenyszeánszát ide kattintva meg is tekintheti (csak előbb a Following opcióra kattintva regisztrálni kell).
2. helyezett Dombó Diána - Aquaworld Budapest
3. helyezett Kovács Tímea - Debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőből
4. helyezett Hollósi Gábor - Büki Gyógy- és Élménycentrum
5. helyezett Kondora István - Spirit Hotel Thermal Spa*****
6. helyezett Belley Attila - Miskolctapolcai Barlangfürdő****
Az Aromax különdíját Kondora István a Spirit Hotel Thermal Spa***** szaunamestere vitte haza, a legjobb illóolaj kompozícióért.
A következő évi IV. Szauna Szeánsz Oscar verseny helyszíneire a szervezők nyár végén ismét nyílt pályázatot fognak kiírni. Ám addig sem áll meg a munka, tavasszal Szaunafesztivál új rendezvényükkel várnak minden kedves érdeklődőt Budapest Aquaworldben.
Teo Wassermann már a középdöntőben "ült" az első és második helyezett szaunamester szeánszán, tapasztalatairól Szauna Szeánsz. Kell ennél jobb program egy hideg téli napon? című posztjában számolt be.
Ha szeretne többet megtudni a szaunaprogramokról, illetve az autentikus szaunázásról, katt ide:
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...