Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Útitárs

Fürdőzés és kirándulás: szeptemberi lehetőségek a Balatonnál

09. 10. 19:24
Kilátók, várak, kalandpályák, gyönyörű természet. Számtalan olyan élmény van, melyek szeptemberben is a magyar tengerhez csábítanak. Ajánlunk néhány programot, melyek után még csobbanhatunk is a közelben.

Vár- és fürdőtúra az ország északkeleti részén

07. 03. 07:46
A szeszélyes időjárás mellett hasznos lehet, ha a nyaralás során a hűvösebb időben is tudunk programot szervezni. Most az ország északkeleti részének legszebb, legérdekesebb várait vesszük sorra. Minden várhoz ajánlunk fürdőt is.

Izgalmas séták a fák felett, avagy a legszebb lombkoronaösvények

07. 02. 18:40
A földfelszíntől akár több mint 20 méteres magasságban kanyarognak azok az utak, melyeket végigjárva eddig még nem látott látvány tárul majd elénk a fák fölött. Végigmehetünk a fák lombkoronáinak szintjén létrehozott folyosókon, melyek közül van, ahol ismeretterjesztő állomások és van, ahol kalandpark is található.

Kastély- és fürdőtúra Északnyugat-Magyarországon

02. 19. 18:29
A csodaszép japán- és angolkerttel, szobrokkal és 41 szobával rendelkező sorokpolányi kastélyt évente egyszer vehetjük birtokba, de a fertődi Esterházy, a körmendi Batthyány, a sárvári Nádasdy, a nagycenki Széchenyi-kastélyt minden nap megnézhetjük, a Duditsban meseszép esküvőt rendezhetünk, a zsennyei Bezerédjben pedig igazi művész környezet tárul elénk.

Hajdúszoboszló és környéke nem csak nyáron remek ötlet

02. 13. 18:11
Az évi eleji hajtást követően mindenkinek szüksége van relaxálásra, feltöltődésre, és épp ezt kínálja a csendes alföldi kisváros, Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexumával. Az itt töltött napok alatt olyan élmények várnak, melyek az év első időszakában feltöltenek pozitív energiával.

Kastély- és fürdőtúra a Közép-Dunántúlon és Pest megyében

02. 11. 07:05
Romantikus kastély az örök szerelem jegyében Székesfehérváron, a Bátrak földje, népszerű sorozat kastélya Nagytétényen éppúgy megtalálható a válogatásunkban, mint egy gyönyörű angol park, a Beethoven múzeum, egy panorámás balatoni kastélyszálló, Törley-kastélya, és a Sissi kiállítás Gödöllőn.

Tippek és ötletek, hol és hogyan sportoljunk télen a szabadban

01. 13. 20:00
Síelhetünk a panorámás visegrádi, vagy eplényi pályákon, csúszkálhatunk a jégen a Duna, Balaton vagy a Városliget mellett, úszkálhatunk a gőzölgő kültéri szabadtéri medencék valamelyikében, és ha rendszeresen így teszünk, az egészségünkkel is nagyon jót teszünk.

Melyik fürdőhöz milyen látnivalót, programot válasszunk a téli Budapesten

01. 02. 07:05
Budapest nem csak fürdőkben, de téli programokban és látnivalókban is bővelkedik. Ha egy fürdőzést szeretnénk egy kisebb kirándulással, nagyobb sétával, korcsolyázással vagy épp egy múzeumlátogatással felvezetni, akkor érdemes tovább olvasni...

Kiránduljunk, karneválozzunk és fürdőzzünk Horvátországban télen is

2019. 12. 30. 09:07
Mesebeli befagyott vízesés Plitvicén, síterep és hangulatos várnegyed a fővárosban, dubrovniki és rijekai karnevál, barokk paloták Varasdon. Különleges élmények, melyeket csak télen élhetünk át a magyarok kedvenc nyaralóhelyén, Horvátországban.

Kastély- és fürdőtúra a délkeleti országrészben

2019. 12. 26. 19:14
Csodaszép barokk és neoreneszánsz kastélyok, interaktív kiállítások, titkos kutak, rejtélyes történetek várnak azokra az utazókra, akik az ország délkeleti szegletét célozzák meg. Van, amelyikben ma már mi is megszállhatunk arisztokratikus környezetben, de van olyan is, melynek udvarán ma már egy híres fürdő található.

Fürdővárosi karácsonyi vásárok

2019. 12. 18. 11:36
Sétáljunk végig Európa legszebb adventi vásárán, majd fürdőzzünk a legszebb műemlékfürdőkben, üljünk fel az óriáskerékre és tekintsünk le a magasból Debrecen fényeire. A gyerkőcöket vigyük el a Jégpalotába Egerben, vagy korcsolyázzunk együtt Győrben! Különleges fényfestések, koncertek, igazi adventi forgatag vár minket!

Bazilika Esztergomban, Velencei-tó és Bory-vár, avagy a Közép-Dunántúl legjava

2019. 12. 12. 19:00
A királyok és királynék városaiban lenyűgöző várak, kastélyok és arborétumok, Európa egyik legnagyobb bazilikája, dunai panorámás sípályák, csónakázható tavasbarlang és megannyi népszerű fürdő található. A hideg idő se tántorítson el minket abban, hogy felfedezzük ezt a sok csodát.