Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mostantól otthon is élvezhetjük a bükfürdői gyógyvizet. Kozmetikumok formájában.

2020. 06. 23. 14:02
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
A Bükfürdő Thermal & Spa® saját márkás kozmetikumokat fejlesztett ki, melyek egyedisége, hogy garantáltan tartalmazzák a bükfürdői gyógyvizet.

Minden termék csomagolásán megtalálható az „eredeti gyógyvízzel” üzenet.

Az ország egyik legmagasabb ásványi anyag tartalmú gyógyvizének felhasználsával készült kozmetikumok nagyrészt természetes összetevőket tartalmaznak. A vásárlók nappali és éjszakai arckrém, testápoló, kézkrém, masszázskrém, testpakolás és tusfürdő közül választhatnak.

 

Az arckrémeket, a testápolót és a kézkrémet elsősorban normál és száraz bőrű vendégek részére ajánlják, míg a masszázskrém, testpakolás és a tusfürdők bőrtípustól függetlenül használhatók. A kozmetikumok, amelyeknek a kíméletességét előzőleg klinikai tesztekkel igazolták, a fürdő területén található boltban vásárolhatóak meg.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem